TSA volleybalteam houdt stand

TSA volleybalteam houdt stand

Afgelopen donderdagavond speelde het TSA volleybalteam een uitwedstrijd tegen het Hoogeveense HCH. Het TSA team reisde met 6 spelers richting Hoogeveen. Zeer gedreven en optimaal gemotiveerd om deze wedstrijd te winnen begon TSA voortvarend aan de eerste set. Het Hoogeveense team was door deze instelling enigszins van hun stuk gebracht. Hierdoor en door het scherpe spel van het TSA team nam het in het begin van de eerste set een kleine voorsprong. Het TSA team hield deze kleine voorsprong tot aan de set stand 19-22. Het Hoogeveense team maakte een aantal punten op rij en kwam op een kleine voorsprong van 23-22. Toch trok het TSA team deze set naar zich toe en won met 23-25.

In de tweede set nam HCH gelijk in het begin een ruime voorsprong. Na een time out van aanvoerder Gerard Olde herpakte het TSA team zich. Door gevarieerde set ups van spelverdeelster Danielle Hahn stond het blok van HCH regelmatig verkeerd opgesteld en konden de aanvallers Jenny Gerrits en Bert Schipper de ballen vrij eenvoudig inslaan. Het Hoogeveense zestal raakte steeds meer gefrustreerd en de TSA spelers steeds meer gemotiveerd. Het TSA volleybalteam pakte een ruime voorsprong in deze tweede set en won met set stand 19-25.

In het begin van de derde set had HCH zich nog niet hervonden en nam het euforische TSA team een kleine voorsprong. Helaas voor het TSA team herpakte HCH zich halverwege de set weer. Ondanks sterk serveer werk van Gert Wunnink en gevarieerd aanvalsspel van Jan Bakker en Erhard Leffers nam HCH een kleine voorsprong en gaf deze niet meer uit handen. De setstand werd uiteindelijk 25-22.

Het TSA volleybalteam nam 2 punten en een goed gevoel over de wedstrijd mee naar huis.

© Dedemsvaartinvogelvlucht.nl - Nieuws uit de regio, alle rechten voorbehouden...
Privacyverklaring