Huiskamerconcert Kruidenhoeve

Huiskamerconcert Kruidenhoeve

Op zondagmiddag 6 maart 2016 om 15.00 uur geeft gitarist Floyd Messina uit Dedemsvaart een huiskamerconcert bij De Kruidenhoeve.
Floyd Messina is een veelzijdig gitarist en musicus. Hij is vooral bekend van zijn optredens met bands als Lazy Daisy, EPN-band en Jhonny and the Rockers. In deze bands speelt hij vooral Blues- en Rockmuziek. Dat Floyd ook een heel andere kant in zich heeft, zal hij bij De Kruidenhoeve laten zien en horen. Als gitarist/zanger verzorgt hij daar een huiskamerconcert en speelt hij Blues en Folk in combinatie met een tokkeltje Klassiek.
Vele jaren verzorgden pianist Luko Hans en fluitiste Eliene Schuinder zeer gewaardeerde zomeravond concerten bij De Kruidenhoeve. Dit jaar is gekozen voor 2 concerten van Floyd Messina, die in augustus ook het zomeravondconcert in de tuin zal verzorgen. 

Het concert op zondagmiddag 6 maart 2016 is om 15.00 uur. Bezoekers zijn welkom vanaf 14.30 uur. Het adres is Den Oosterhuis 10, 7707 PE Balkbrug. Voor dit evenement is reserveren noodzakelijk; tel.: 0523-656049 of info@kruidenhoeve.nl
De bijdrage is € 9.-, incl. consumptie in de pauze en soep na afloop.

De combinatie van top gitarist Floyd Messina en de prachtige huiskamer lokatie van de Kruidenhoeve staan garant voor een geweldige musicale middag.

 

© Dedemsvaartinvogelvlucht.nl - Nieuws uit de regio, alle rechten voorbehouden...
Privacyverklaring