Super spannend Total Security Advice Volleybaltoernooi finale.

Super spannend Total Security Advice Volleybaltoernooi finale.

Het was zaterdagavond 12 maart weer gezellig druk in sporthal De Citadel in Dedemsvaart. Om 18.45 uur startte daar voor de 21e keer het Total Security Advice Volleybaltoernooi. Twaalf recreatieteams en vijf gevorderde teams streden in twee poules om de eer.

Het Total Security Advice Volleybaltoernooi trok dus ook dit jaar weer veel aandacht. Veel oude bekenden gaven acte de présence, niet alleen voor de sportieve strijd, maar ook voor de gezelligheid tussen de wedstrijden door.  Dat het bij dit toernooi naast sportiviteit ook draait om de gezelligheid, bleek ook wel uit de grote publieke belangstelling.

Het door Total Security Advice uit Dedemsvaart gesponsorde volleybalteam verzorgt de organisatie en die liep zoals altijd op rolletjes. Bert Schipper,  eigenaar van Total Security Advice en al weer jaren de sponsor van het team, was daarom ook zeer tevreden over deze avond. “ Wat gaaf dat dit toernooi ook dit jaar weer zoveel mensen op de been brengt. Het was super gezellig en er is geen onvertogen woord gevallen.”, zegt Bert daarover. “Het is mooi dat we de traditie van dit jaarlijkse toernooi in ere kunnen houden.  De organisatie ervan is ieder jaar best wel een klus, maar we hebben er plezier in en we doen zo ook iets moois voor Dedemsvaart en omgeving. “

Aan het eind van de avond werden de finales gespeeld. Die leverden een spannende strijd op. In de recreatiepoule ging  DA Drent met de eerste prijs naar huis. De teams Underdogs en Zeven Linden eindigden op de tweede respectievelijk derde plaats.  De eindstrijd in de gevorderdenpoule was dit jaar buitengewoon spannend.  De teams Blauwkamp Parket en Gerrits & Leffers gingen tot het uiterste om kampioen te worden. Dit leverde na 15 minuten een eindstand op van 22-22. En dus moest er verder worden gespeeld tot twee punten. Het publiek genoot met volle teugen van deze spannende finale en Blauwkamp Parket ging volledig uit dak toen de zege met 27-25 binnen werd gehaald. Gerrits & Leffers eindigde daardoor op de tweede plaats en S-Factor mocht de derde prijs mee naar huis nemen. 

© Dedemsvaartinvogelvlucht.nl - Nieuws uit de regio, alle rechten voorbehouden...
Privacyverklaring