Personeel wehkamp Dedemsvaart neemt afscheid met een lach en een traan

Personeel wehkamp Dedemsvaart neemt afscheid met een lach en een traan

Zaterdag 12 maart was er een “Farewell Party” georganiseerd voor de medewerkers logistieke service center wehkamp Dedemsvaart. Een laatste keer samen met  collega’s om “afscheid te nemen van het logistieke service center te Dedemsvaart”, dit ivm de verhuizing naar de nieuwe lokatie op Hessenpoort te Zwolle Een feestelijke avond met muziek, entertainment en een rondgang door het gebouw. Met name de rondgang door het gebouw maakte bij sommige collega’s veel emoties , herinneringen los. 175 collega’s waren present, als ook de Directie, vertegenwoordiger OR, HR en Facility. Een avond met een lach en een traan, Mooie herinneringen werden opgehaald in de openingstoespraak door manager Wim Pessink  maar ook middels foto’s welke door de medewerkers waren aangereikt.Het tonen van een geweldige mooie sfeerfilm maakte ook veel los bij collega’s. Er was veel gelachen, maar ook lief en leed is gedeeld in dit gebouw. Samenwerking, er voor elkaar staan en voor de klanten (van een catalogus naar een internetbedrijf), alles is de revue gepasseerd.

Ook werd deze avond voor de 1e keer de film getoond van het allerlaatste pakketje welke op 11 februari 2016 vanuit het LSC Dedemsvaart is verstuurd. Directeur Gert van de Weerdhof sprak ook zijn waardering uit richting alle medewerkers die SAMEN het bedrijf groot hebben gemaakt en sloot symbolisch het gebouw samen met  medewerker Piet van Leur die het langst bij wehkamp in Dedemsvaart werkt op dit moment (47 jaar trouwe dienst). Een grote sleutel was het symbool voor de definitieve sluiting van het gebouw in Dedemsvaart.

De medewerkers konden terugkijken op een geweldige afscheidsavond vol emoties, maar gaan ook vol goede moed aan de slag op de lokatie in Zwolle (een bedrijf waar iedereen trots op is)

Het gebouw in Dedemsvaart wordt de komende maanden ontmanteld en zal een andere invulling krijgen.

© Dedemsvaartinvogelvlucht.nl - Nieuws uit de regio, alle rechten voorbehouden...
Privacyverklaring