Club rijder M.A.C van Dedem maakt uniek debuut in Balkbrug.

Club rijder M.A.C van Dedem maakt uniek debuut in Balkbrug.

Dave Meijerink jongste deelnemer ooit in het Internationale deelnemersveld van de Int. Jacobs Groep grasbaanraces

Balkbrug – Ook dit jaar krijgt het paasweekend weer een internationaal tintje door de MAC van Dedem. Op tweede paasdag, maandag 28 maart vinden de jaarlijkse Internationale Jacobs Groep grasbaanraces plaats aan de Molenweg in Balkbrug. Dit jaar met een platina randje door het 70-jarig bestaan van de MAC van Dedem, wat een extra groot internationaal deelnemersveld met zich meebrengt. Met de vier verschillende klassen staat het publiek een gevarieerd en spectaculair raceprogramma te wachten met vele (inter-)nationale rijders.

Daarnaast heeft Balkbrug de primeur met de opening van het seizoen van de grasbaanraces en worden de eerste races van 2016 hier verreden!

Groot nationaal en internationaal deelnemersveld

Een uitgebreid deelnemersveld van zo’n 18 topcoureurs uit vijf verschillende landen start in de Specialklasse Internationaal op tweede paasdag in Balkbrug. Maandag 28 maart worden naast de internationale specials solo en zijspanraces ook de ST 1 en ST2 verreden. Uiteraard zijn beide clubrijders van de MAC van Dedem deze dag ook aanwezig. Clubrijdster Harriet Zwiers komt in actie in de ST2 klasse en clubrijder Dave Meijerink maakt zijn debuut in de internationale specialklasse. Als extraatje zijn de gazonmaaiers ook weer van de partij voor een racedemonstratie. Ook wordt er aan het kleine publiek gedacht, met een draaimolen en een springkussen.
Kortom genoeg spektakel om tweede paasdag naar Balkbrug te komen voor de Int. Jacobs Groeps Grasbaanraces!

Jeugd- en nationale races

Naast de Internationale Jacobs Groep Grasbaanraces organiseert de MAC van Dedem wederom een wedstrijddag voor de Jeugd- en Nationale klassen in de Grasbaansport. Dit evenement vindt plaats op de zaterdag na de Pasen, 2 april aanstaande. Ook deze races hebben een zeer spectaculair karakter, want de punten tellen mee om het Nederlands Kampioenschap. Kom ook dan naar het grasbaanterrein aan de Molenweg in Balkbrug en moedig deze aanstormende talenten aan! De entree is deze dag gratis.

© Dedemsvaartinvogelvlucht.nl - Nieuws uit de regio, alle rechten voorbehouden...
Privacyverklaring