Reestlandhoeve krijgt de lente in de bol.

Reestlandhoeve krijgt de lente in de bol.

Het is nog steeds een beetje kil maar langzaam aan zien we de lente ontwaken. De druivenstokken zijn gesnoeid en binnenkort zullen de wijnstokken worden gebogen en aangebonden. Een start voor het nieuwe seizoen. De lente is een jaargetijde dat nog veel verwachtingen in zich heeft. Hoe zal het jaar worden? Krijgen we een vroege start? Hoe zal de bloei zijn? Wordt het een goed wijnjaar? Allemaal vragen waar voorlopig nog geen zinnig antwoord op is te geven.

Ondertussen werken we ook toe naar een afronding van het wijnjaar 2015. De laatste finetuning vindt plaats van de nieuwe wijnen, die binnenkort gebotteld zullen worden. Er zal een verrassende Reestlander Wit gebotteld worden, een droge witte wijn met een korte houtrijping. Nieuw dit jaar is de Reestlander Blanc de Noir. Een witte wijn gemaakt van de blauwe Regent-druif. Een strakke droge wijn. Lekker fris voor op een zomerse dag waar we er hopelijk veel van zullen krijgen.

Natuurlijk de mousserende Reestlander Parel, een lekkere rosé en ook eindelijk weer de Reestlander Rood-Amici. Kortom: er zit veel lekkers in het vat. Uiteraard houden wij u op de hoogte zodra de wijnen beschikbaar zijn voor de verkoop.

Ook willen we wat ruimte maken in de wijnopslag en hebben we een paar wijnen in de aanbieding. Te weten:
Reestlander Royal 2013 >>>
Reestlander Wit 2014 >>>
Reestlander Rosé 2014>>>

kijk voor meer info op: https://reestlandhoeve.com  

© Dedemsvaartinvogelvlucht.nl - Nieuws uit de regio, alle rechten voorbehouden...
Privacyverklaring