Schoolvoetbaltoernooi op de Boekweit

Schoolvoetbaltoernooi op de Boekweit

Op sportpark de Boekweit organiseert JVC Dedemsvaart dit jaar het schoolvoetbaltoernooi voor de negen scholen uit Balkbrug en Dedemsvaart. Het toernooi wordt gespeeld op woensdagmiddag 6 april. De poulewedstrijden beginnen om 13.30 uur en rond 16.30 uur worden de finales gespeeld.

Er doen 12 jongenselftallen en 12 meisjes 7-tallen mee. In totaal zullen er omstreeks 275 voetballers (m/v) actief zijn op de velden van het Dedemsvaartse sportpark. De wedstrijden duren 2 x 10 minuten en worden geleid door zestien scheidsrechters vanuit de scholen en JVC Dedemsvaart.

Sportiviteitsbeker

Zonder respect voor elkaar is er geen voetbal, daarom is er voor de sportiefste school een mooie wisselbeker. De scheidsrechters beoordelen de teams op het gebied van sportiviteit. Niet alleen op het veld, maar ook het gedrag langs de lijn wordt beoordeeld.

Als in de finale het laatste fluitsignaal heeft geklonken, dan is bekend welk team zich mag opmaken voor de op 11 mei te spelen regionale schoolvoetbalfinales op de accommodatie van SVV '56 in Sibculo.  

© Dedemsvaartinvogelvlucht.nl - Nieuws uit de regio, alle rechten voorbehouden...
Privacyverklaring