K.V. Avereest 1 /Peter Deen Makelaardij - Centrum 1

K.V. Avereest 1 /Peter Deen Makelaardij   -   Centrum 1

Het zou een speciale dag worden voor de korfballers van Avereest 1, want op deze dag werd er nieuwe wedstrijdshirtjes aangeboden door onze nieuwe hoofdsponsor: Peter Deen Makelaardij. Met volle glorie werden de shirtjes getoond en de contract getekend en kon de wedstrijd beginnen

De start begon met een begin uitgooi van Peter Deen hem zelf. Vol trost met de nieuwe shirtjes begon K.V. Avereest 1 /Peter Deen Makelaardij    met in de aanval: Stefan, Christiaan, Zwaantje, Ilse en in de verdediging: Len, Herman, Iris en Leanne aan de wedstrijd. Het duurde niet lang voordat Avereest een strafworp mee kreeg en daaruit de eerste doelpunt te pakken had. Dit werd al snel gevolgd door twee doelpunten van de tegenstanders waarop de stand 1-2 werd. Avereest bleef er rustig onder en dat resulteerde al snel uit op verschillende afstand schoten waardoor de stand op 7-2 kwam. Daarna zwakte K.V. Avereest 1 /Peter Deen Makelaardij    een beetje af waardoor de tegenstanders scoorden en strafworpen meekregen. Voor de rust kwam de stand op 8-5 te staan.

De tweede helft werd het steeds moeilijker voor Avereest om te scoren ondanks de vele kansen die ze hadden. Dit gaf de tegenstander de kans om steeds dichter bij te komen, waardoor er steeds meer druk kwam te liggen op K.V. Avereest 1 /Peter Deen Makelaardij   .  De stand kwam daardoor op een gegeven moment op 10-9 te liggen. Tot slot maakte de tegenstanders een fout waardoor Avereest een strafworp kreeg en vervolgens in de laatste aanval nog een wegtrekbal scoorde kwam de eindstand op 12-9 te staan. In de tweede helft werden nog Iris en Christiaan gewisseld voor Joanne en Robert.

(Gescoord: Stefan 5x, Christiaan 1x, Herman 5x, Len 1x, Iris 1x) 

© Dedemsvaartinvogelvlucht.nl - Nieuws uit de regio, alle rechten voorbehouden...
Privacyverklaring