Wedstrijden verslag volleybalvereniging Pol Kraanbedrijf DAC

Wedstrijden verslag volleybalvereniging Pol Kraanbedrijf DAC

VERLIES EN VOLLE WINST VOOR POL KRAANBEDRIJF DAC    

HEREN       

Groningen -Het eerste herenteam van volleybalvereniging Pol Kraanbedrijf DAC reisde zaterdagmorgen 26 maart naar Groningen om daar om 12.00 uur te spelen tegen het derde herenteam van Donitas/Groningen. Een team dat op een degradatie plaats staat en moet vechten voor elk punt. Dat lukte in de eerste set met 25-20 setwinst maar moesten de winst van de tweede en derde set afgeven aan de Dedemsvaartse heren via 19-25 en 23-25. Vervolgens een sterke winst voor de thuisploeg via 25-13 en die de vijfde set won met 15-10. Ondanks het verlies namen de Pol heren twee competitiepunten mee naar huis.

Haren – De Dedemsvaartse heren speelden afgelopen zaterdag een uitwedstrijd tegen het eerste herenteam van Stentor/Haren. Een team dat zich in de onderste regionen van de derde divisie bevind en bij winst zich uit de problemen zou spelen. Door de 0-4 overwinning van de Pol Kraanbedrijf DAC heren via 21-25, 23-25,16-25 en 23-25 blijven de Stentor heren in gevaar voor het spelen van promotie/degradatie wedstrijden. Een 0-4 overwinning, goed voor vijf competitiepunten en staan de DAC heren op de vierde plaats van de derde divisie

           DAMES POL KRAANBEDRIJF DAC NAAR NIPTE WINST

Emmen – Het eerste damesteam van volleybalvereniging Pol Kraanbedrijf DAC is er in geslaagd om de wedstrijd tegen het derde team van Emmen’95 met 2-3 te winnen. De Drentse dames zijn al weken op jacht naar de tweede plaats van de 1e klasse die in het bezit is van de DAC dames die een voorsprong van zes punten hebben op Emmen. In de vijfsetter veel spanning en waren het de Pol dames die de eerste en tweede set via tweemaal 21-25 winnend afsloten. In de derde en vierde set was de diesel van de Emmer dames op stoom en speelden zich via 25-21 en 25-22 naar de barrage. In de vijfde set heersten de Dedemsvaartse dames. Bij veldwisseling een 6-8 voorsprong die werd uitgebreid naar een 9-13 stand en voldoende was voor de 11-15 set en wedstrijdwinst. 

© Dedemsvaartinvogelvlucht.nl - Nieuws uit de regio, alle rechten voorbehouden...
Privacyverklaring