Skatetoertocht tijdens Dedemsvaria

Skatetoertocht tijdens Dedemsvaria

Zaterdag 6 augustus wordt in samenwerking met de Dedemsvaartse ijsvereniging Sluis 6-7 een recreatieve skatetocht georganiseerd als onderdeel van de Dedemsvaria Feestweek. Er worden verschillende routes uitgezet die door de mooie landelijke omgeving van Dedemsvaart voeren. Start en finish bij de Markthal. Het evenement vindt plaats onder auspiciën van de KNSB.

Deelname is op eigen risico en deelnemers dragen verplicht een helm.

Er wordt ook een kidstocht georganiseerd.

Het parcours is vlak met weinig verkeer en er wordt gereden op glad asfalt en betonfietspaden. De Dedemsvaria Univé skatetoertocht is een individuele en gepijlde tocht. De deelnemer (m/v) rijdt in eigen tempo en kan zelf rustpauzes inlassen. Dat kan onderweg, maar ook bij het gezellige start- en finishpunt op de Markt. Daar wordt ook een versnapering uitgedeeld en kan de dorst worden gelest.

Iedereen die skaten leuk vindt, wordt van harte uitgenodigd om zaterdag 6 augustus 2016 mee te skaten. Ook steppers zijn welkom. Aanmelden/inschrijven kan vanaf 27 juli aanstaande op www.dedemsvaria.nl of op de dag zelf vanaf 09.00 uur. Er kan gestart worden van 10.00 uur tot 11.00 uur. De skaters/steppers dienen zich uiterlijk om 14.30 uur weer af te melden. Contactpersoon voor dit evenement is René Hemme. Email: rene.hemme@gmail.com

Kijk op https://knsb.nl/inline-skaten/skatetoertochtkalender en/of www.dedemsvaria.nl voor meer informatie.

© Dedemsvaartinvogelvlucht.nl - Nieuws uit de regio, alle rechten voorbehouden...
Privacyverklaring