Nieuws berichten volleybalvereniging Pol Kraanbedrijf DAC.

Nieuws berichten volleybalvereniging Pol Kraanbedrijf DAC.

LEDENVERGADERING POL KRAANBEDRIJF DAC

Dedemsvaart – De jaarlijkse ledenvergadering van de Dedemsvaartse volleybalvereniging Pol Kraan bedrijf DAC kende net als in de vorige edities een klein aantal leden die de moeite hadden genomen aanwezig bij deze vergadering. Nu rond de twintig leden die van voorzitter Ieman Hoogenboom hoorden dat de foutieve bedrukking van diverse wedstrijd shirt’s aandacht krijgt, aandacht zal geven aan het Kalkwieke toernooi en dat de nieuwsbrief binnen de vereniging goed is ontvangen bij onze leden. ‘We hebben een financieel gezien een gezonde vereniging maar onze grootste aandacht gaat nu naar de vervanging van onze secretaris Arjo Brands en wedstrijdleider Gerard Varwijk die als bestuurslid stoppen. We zijn al een paar maand op zoek naar vervanging maar dat is ons nog niet gelukt’. Geen opmerkingen bij de rondvraag en kon voorzitter Hoogenboom de vergadering afsluiten.

KALKWIEKE TOERNOOI ZOEKT NOG TEAMS

Dedemsvaart – De organisatiecommissie van volleybalvereniging Pol Kraanbedrijf DAC zoekt voor het Kalkwieke volleybaltoernooi op vrijdagavond 29 april nog gevorderen en recreatie teams. Commissielid Cerise Aalberts:’ Zaterdag 30 april zit bij zowel bij de recreatie als bij de gevorderden bom vol. Voor beide groepen hebben we per groep twee reserve teams doordat we in vorige versies van het Kalkwieke toernooi geconfronteerd werden met late afzeggingen’. Aanmeldingen voor de vrijdagavond kan van via het facebook van volleybalvereniging Pol Kraanbedrijf DAC.

  POL KRAANBEDRIJF DAC HEREN NAAR 1-3 VERLIES

Dedemsvaart -Het eerste herenteam van volleybalvereniging Pol Kraanbedrijf DAC was na het thuisduel tegen het eerste herenteam van Kratos/Hoogezand alleen maar aan het mopperen. Dat over het verlies met 1-3, ontevreden over hun eigen prestatie en dat deze wedstrijd de slechtste was van het seizoen 2015-2016. De Kratos heren kenden in de eerste set een goede start en via 20-22 en 23-23 waren het de Groninger heren die twee punten scoorden en de eerste set met 23-25 wisten te winnen. Een goed herstel voor de Pol heren in de tweede set die na 16-16 en 23-20 en 25-20 gewonnen. De derde set veel spanning bij beide teams.  Kratos was na 21-21 de baas van het duel, verspeelde op 22-24 de setwinst. Twee score’s waren voldoende voor een 23-25 setwinst. In de vierde set een constante voorsprong voor Krathos. De DAC heren vochten zich terug naar 22-22 en zorgde een score van Krathos en twee fouten van de Dedemsvaartse heren voor een 1-3 winst voor de Krathos heren.

DAMES POL KRAANBEDRIJF DAC NAAR 3-1 WINST       

Dedemsvaart – Het eerste damesteam van volleybalvereniging Pol Kraanbedrijf DAC speelde afgelopen zaterdagmiddag tegen het eerste team van Dalen. Voor DAC trainer/coach Jan de Niet was het zaak om twee sets te winnen. Voldoende om zich te plaatsen voor een plaats in het promotie/degradatie toernooi waarbij het mogelijk is om als winnaar van dit toernooi alsnog te promoveren. Voor eigen publiek waren het de DAC dames die alleen in de eerste set moesten capituleren voor de Drentse dames die na een spannende strijd boven de twintig punten de setwinst via 24-26 behaalden. Na dit setverlies herstelden de Dedemsvaartse dames zich door de tweede set met 25-21, de derde set met 25-20 en de vierde set met 25-25 winnend af te sluiten. Door deze winst plaatsen de Pol Kraan Bedrijf DAC dames zich voor het P/D toernooi. Datum en speelplaats zijn nog niet bekend gemaakt.

© Dedemsvaartinvogelvlucht.nl - Nieuws uit de regio, alle rechten voorbehouden...
Privacyverklaring