Uniek project stichting Cultuur Delen en Doen in samenwerking met MFC De Baron.

Uniek project stichting Cultuur Delen en Doen in samenwerking met MFC De Baron.

Acasia de Groene Prinses

Dat is de titel van de vrolijke familievoorstelling die stichting Cultuur Delen en Doen in samenwerking met MFC De Baron op 6, 7 en 8 mei op de planken brengt in Theater De Baron Dedemsvaart. Het gaat over prinses Acasia (gespeeld door Suzanne Snoek) die binnenkort haar verjaardag gaat vieren. En ditmaal hebben haar ouders, de koning en koningin van Klimopia, een groot volksfeest georganiseerd. Het moment waarop de bevolking van Klimopia voor het eerst kennis gaat maken met haar prinses, Acasia, als troonopvolger! Iedereen kijkt er naar uit, maar dan slaat het noodlot toe. Acasia wordt ontvoerd door de Rover (Noa Ouwerkerk) en zijn bende schobbejakken. Klimopia is in rep en roer! Is Acasia optijd terug voor het feest? Haar wilde avonturen buiten de veilige paleismuren wordt op de voet gevolgd door De Baron (Ferdinand Coppens) en zijn zusje Marle (Sharon Doldersum).

Cast en crew zijn hard bezig met de laatste loodjes om een fantastische voorstelling neer te gaan zetten.  Het begon met het schrijven van het script, door Manon Toonen en regisseur Sebastiaan Geurkink. De liedteksten en arrangementen zijn voor rekening van muzikaal leider Vincent Timmermans. Wekelijks repeteren de spelers onder leiding van het creatief team om het publiek te gaan verrassen met dit hilarisch spektakel, een uniek verhaal gemaakt door bijzondere en unieke mensen. Jong en oud speelt mee in deze voorstelling, om oud en jong te vermaken!

Ook zijn achter de schermen de decorbouwers, technici, mensen die de kleding verzorgen en op vele andere facetten van de organisatie druk bezig om de koninklijke voorstelling Acasia de Groene Prinses te laten stralen in de Troonzaal van De Baron. Deze mensen zijn onmisbaar en van onschatbare waarde!

‘Het is een voorrecht om hierbij te mogen zijn!’ En iedereen kan er gewoon bij zijn. Kaarten (incl. kopje koffie, thee of glaasje ranja) zijn te bestellen via www.delenendoen.nl en af te halen in Grandcafé De Baron. De premiere op 6 mei begint om 19.30 uur, net als de zaterdag. Zondag is een matinée voorstelling, om 14.30 uur. De early bird is €8,-, daarna kosten de kaarten €10,-. Dus wees er snel bij en profiteer. De voorstelling is geschikt voor jong én oud!

Kaarten kunnen ook worden gewonnen, door mee te doen met de kleurplaatwedstrijd. De kleurplaat is af te halen in De Baron of te downloaden via de website. De mooiste en origineelste ingekleurde kleurplaten kunnen prijzen winnen. 1e prijs is niet alleen goed voor maar liefst 4 vrijkaarten, maar ook vooraf aan de voorstelling lekker pannenkoeken eten met z’n vieren én een meet & greet met de spelers achter de schermen! De tweede prijs is ook goed voor 4 vrijkaarten en met de derde prijs win je 2 vrijkaarten. Dus haal je knutseldoos maar uit de kast!

Hou ook de Facebookpagina in de gaten voor meer win-acties! www.facebook.nl/cultuurdelendoen

© Dedemsvaartinvogelvlucht.nl - Nieuws uit de regio, alle rechten voorbehouden...
Privacyverklaring