Nieuws Pol Kraanbedrijf DAC / Dedemsvaart

Nieuws Pol Kraanbedrijf DAC / Dedemsvaart

Nieuwleusen -  Het tweede damesteam van volleybalvereniging Pol Kraanbedrijf DAC heeft door een 0-4 overwinning op het vijfde damesteam van Flash/Nieuwleusen het kampioenschap van seizoen 2015-2016 behaald. De DAC dames hadden voorafgaand aan deze wedstrijd een twee punten achterstand op koploper Set-up/Balkbrug 2. Zaak dus voor de dames van Pol Kraanbedrijf DAC trainer/coach Robin Valkema om minimaal drie sets te winnen om de cup met grote oren te winnen en te promoveren. Die doelstelling werd met 20-25,11-25 en 12-25 snel behaald en waren het de Pol dames die samen met de vele Pol supporters de promotie veilig stelden. Een spannende vierde set werd gewonnen met 24-26. Feest in de Flash kantine voor Iris Uythof, Julia Doornbos, Eva Baas, Judith Eggink, Esmée Marskamp, Isa Wellenberg. Danielle Wibier, Esther Stokkelaar, Evelien Baas en de staf bestaand uit Robin Valkema en Eric Pater

TXT FOTO – Pol Kraanbedrijf DAC dames 2 vieren het kampioenschap

KALKWIEKE TOERNOOI STOPT INSCHRIJVING

Dedemsvaart – De organisatiecommissie van volleybalvereniging Pol Kraanbedrijf DAC stopt de inschrijving voor het Kalkwieke volleybaltoernooi op vrijdagavond 29 en zaterdagavond 30 april 2016. Commissielid Cerise Aalberts: ’Op vrijdagavond 29 april spelen er 22 teams en op zaterdagavond hebben we 31 teams die vechten om de prijzen. Deze week krijgen alle teams digitaal het wedstrijdschema opgestuurd. Vrijdagavond 29 april start het populaire Kalkwieke volleybaltoernooi om 18.30 in sporthal de Citadel.

  POL KRAANBEDRIJF DAC HEREN NAAR 1-3 VERLIES

Assen -Het eerste herenteam van volleybalvereniging Pol Kraanbedrijf DAC speelde zaterdagmiddag tegen het tweede team van Sudosa/Desto/Assen. Een laatste wedstrijd van het seizoen 2015-2016 voor beide teams die er een lange en spannende wedstrijd van maakten. Spelen voor de eer en voor zowel voor de Drentse en Overijsselse heren geen kans op promotie of degradatie. De Pol heren behaalden in de eerste set een nipte overwinning met 23-25. Daarna besliste de thuisploeg met drie overwinningen via 25-23.25-21 en 25-23 de wedstrijd. Sudosa/Desto heren beeindigden het seizoen op een vierde plaats gevolgd door de Pol Kraan DAC heren op een vijfde positie in de derde divisie.

DAMES POL KRAANBEDRIJF DAC NAAR 3-1 VERLIES    

Hardenberg – Het eerste damesteam van volleybalvereniging Pol Kraanbedrijf DAC speelden afgelopen vrijdagavond  tegen het tweede damesteam van Captains***/Kangeroe/Hardenberg. In principe een wedstrijd waar geen prijzen te winnen waren. Kangeroe uit het degradatie gevaar en waren de Dedemsvaartse Pol dames die zich al verzekerd had van een tweede plaats met recht op het spelen van de promotie/degradatie wedstrijden op 14 mei. De Kangeroe dames wonnen het thuisduel via 25-21, 25-20, 19-25 en 26-24. De P/D speelplaatsen en het wedstrijdprogramma zijn nog niet bekend. In de tussenperiode gaat het damesteam van Pol Kraanbedrijf DAC twee oefenwedstrijden spelen.

© Dedemsvaartinvogelvlucht.nl - Nieuws uit de regio, alle rechten voorbehouden...
Privacyverklaring