Vrieling Varia Run wordt gelopen op 2 augustus

Vrieling Varia Run wordt gelopen op 2 augustus

Van oudsher wordt de Dedemsvaria Feestweek gekenmerkt door de vele feestelijke momenten. Er worden echter ook sportieve en prestatiegerichte activiteiten georganiseerd. Één daarvan is de Vrieling Varia Run. Je eerst lekker in het zweet werken om daarna, onder het genot van een drankje en live muziek, de avond af te sluiten op het gezamenlijke horecaplein. Dat is het idee van de Vrieling Varia Run. Inschrijven voor dit sportieve evenement is vanaf heden weer mogelijk.

Over een mooi parcours kunnen de 5 en 10 kilometer lopers (m/v) dinsdagavond 2 augustus een door de atletiekunie gecertificeerd rondje door de straten van Dedemsvaart lopen. Start en finish is bij de Baron, het markante multifunctionele centrum aan de Julianastraat. De Bambino-run en de G-run (500 meter) starten om 18.00 uur. De 1.000 meter lange Kids-Run begint om 18.30 uur. De deelnemers aan de business- en de recreatierun over 5 en de 10 kilometer worden om respectievelijk 19.00 uur en 20.00 uur weggeschoten. Het parcours is dit jaar officieel ingemeten door de atletiekunie. De exacte afstanden zijn 5.055,04 meter voor de 5 kilometer en 10.110,07 meter voor de 10 kilometer.

Inschrijven

Inschrijven voor de 4e editie van de Vrieling Varia Run is mogelijk tot en met 1 augustus 2016. Het inschrijfformulier is te vinden op www.variarun.nl

Op dinsdag 2 augustus is inschrijving voor de Bambino-, de Kids- of de G-run nog mogelijk tussen 16.00 en 17.30 uur.

De baten van de run komen ten goede aan de Stichting Still. Zie www.stichtingstill.nl voor meer informatie over die stichting. 

© Dedemsvaartinvogelvlucht.nl - Nieuws uit de regio, alle rechten voorbehouden...
Privacyverklaring