Veel belangstelling persconferentie Motul TT Assen.

Veel belangstelling persconferentie Motul TT Assen.

De grootste verandering voor de Motul TT Assen 2016 is dat in de 86 jarig bestaan de race op zondag plaatsvind. De positieve verwachtingen zijn nu al bijna bewaarheid volgens de TT voorzitter Arjan Bos, want de kaartverkoop verloop heel goed. De hoofd tribune was nog nooit zo vroeg uitverkocht, maar ook de passe-partouts is nu al meer dan verdubbeld. Ook de taludkaarten gaan als een speer. Een andere bijzonderheid is dat er een Tunnel of Fame komt. Hier zullen de vele TT winnaars met de Ned. winnaars in de andere klassen door middel van namen en foto’s geëerd worden. Ook iets nieuws wat bij deze tijd hoort is dat er een zonnepanelenpark is aangelegd. Tenslotte stond Arjan stil bij de vele vrijwilliger (1500) die tijdens de Motul TT Assen in weer en wind alles in goede banen leiden. Namens Jaap Timmer werd ook bekend gemaakt dat het TT museum er komt. Dit zijn  een paar punten uit de speech van de voorzitter  Arjan Bos.

Vervolgens was het woord aan circuit directeur Peter Oosterbaan. Hij lichtte enkele veranderingen toe. Dat men blij is met de sponsor Motul spreekt vanzelf. Van daar ze gezamenlijk opzoek zijn naar de grootste en meest loyale TT fan. Hiervoor kan men zich of iemand anders via Facebook TT Circuit Assen voor 15 Juni 2016 opgeven.  Hiervoor is een geweldige prijs beschikbaar.  Zo zal het welcome-accreditatie centrum zal nu bij Beilen zijn (Afslag 30).

Ook de nieuwe afslag naar het circuit  (31a) is onvoldoende uit de verf gekomen, hier gaat men ook aan werken.

Voor mensen die een passe-partouts willen aanschaffen zij hij dat die alleen via http://www.ttcircuit.com  te bestellen zijn. Ook weet men dat het sociaal media van grote betekenis is voor de TT van Assen. Ze hebben dit jaar zeker weer een geweldig race programma in elkaar gezet. Na alle spreker en info was het woord aan de presentatoren Marijn de Vries en Kervin Bos die de Nederlandse deelnemers tijdens de TT aan de tand voelde, waaronder de Moto 3 coureurs Livio Loi uitkomend voor RW Racing en natuurlijk Bo Bendsneyder van het Red Bull KTM Ajo Team. Ook onze regionale coureurs Wallid Soppe (Dutch Racing Team) en Sander  Kroeze (Ernst Dubbink EVENO Racing) die samen met Victor Steeman  in de Red Bull Rookies Cup uit komen  werden door Marijn en Kervin aan de tand gevoeld. Maar het belooft zeker een geweldige 86 ste TT Assen te worden. Met natuurlijk 4 dagen het TT Festival in Assen kan het bijna niet mis gaan.

© Dedemsvaartinvogelvlucht.nl - Nieuws uit de regio, alle rechten voorbehouden...
Privacyverklaring