Zeven Linden feliciteert haar leerlingen!

Zeven Linden feliciteert haar leerlingen!

De examenresultaten 2016 zijn binnen! Het was de spannendste dag van het jaar voor veel leerlingen op de Zeven Linden: ‘Ben ik geslaagd of niet?’. De spanning was al weken voelbaar vanaf het laatste examen tot vandaag zaten leerlingen in spanning. Het aantal weken was het ‘gewoon’ een kwestie van geduld.

Iedere examenkandidaat is gebeld door de mentor met het verlossende antwoord op de vraag ‘Ben ik geslaagd’. Sommige leerlingen volgden de afgelopen jaren een duidelijk plan en waren vrij zeker van hun zaak, anderen konden iedere punt gebruiken om te slagen. Bijna alle leerlingen van de Zeven Linden zijn op dit moment geslaagd voor hun examen! Wij feliciteren alle geslaagden dan ook van harte met hun prachtige resultaat.     

Voor een paar leerlingen was de mededeling nog niet positief. Deze herkansers maken nog wel kans op het felbegeerde diploma. Zij doen aanstaande dinsdag of woensdag tijdens het tweede tijdvak een poging om één vak opnieuw te maken met als doel de eindstreep alsnog te behalen. Voor hen betekent het nog even doorzetten de komende dagen.               Daarnaast zal een aantal gemotiveerde geslaagden een vak herprofileren om voor een keuzevak een cijfer te verhogen of om ‘cum laude’ de school te verlaten.

In augustus zullen een aantal leerlingen aan een nieuwe uitdaging beginnen door binnen de Zeven Linden hun mavo-, havo- of atheneumdiploma te gaan halen, anderen vervolgen hun studie op MBO, HBO of universiteit. Voordat het zover is, ontvangen de geslaagden het felbegeerde diploma op 11, 12 of 13 juli waar iedere leerling de afgelopen jaren zo hard voor heeft gewerkt. Dat wordt een heel bijzonder moment, omdat iedere leerling in gezelschap van docenten, klasgenoten, familie en vrienden met het diploma op zak een nieuwe stap in de toekomst gaat zetten: een nieuw plan, een nieuwe plek en een nieuwe toekomst! 

Natuurlijk feliciteerd Dedemsvaart in vogelvlucht ook alle geslaagden.

© Dedemsvaartinvogelvlucht.nl - Nieuws uit de regio, alle rechten voorbehouden...
Privacyverklaring