Jong en oud onthullen logo bij school in Balkbrug

Jong en oud  onthullen logo bij school in Balkbrug

Vrijdagmiddag werd het nieuwe logo bij Kindcentrum Balkbrug, locatie 't Wennest onthuld door het jongste kind van het kinderdagverblijf en de oudste bewoner van de van Hemertstede in Balkbrug: Jolien Meesters (3 maanden jong) en mevrouw Timmerman (96 jaar oud).
Er was een oproep gedaan aan de kinderen van de BSO om een nieuw logo te ontwerpen voor de BSO, kinderopvang en peuterspeelzaal in Balkbrug, onderdeel van stichting Welluswijs.
Van de vele mooie inzendingen was de keus gevallen op die van Lars Jonkman. Dat Lars geen ster allures heeft, blijkt wel dat hij zelf her logo niet wilde onthullen. Vandaar dat men op het leuke idee kwam om het op deze manier te laten doen. De peuterspeelzaal, kinderopvang en BSO van Kindcentrum Balkbrug werkten 6 weken over het thema Eet Smakelijk van Uk en Puk, en vonden het leuk om met de afsluiting ook het nieuwe logo te onthullen. Zo vond onder prachtige weersomstandigheden en vele bezoekers de onthulling plaats. Vervolgens werden er door de kinderen ballonnen opgelaten. Hierna konden de kinderen bij diverse tafels activiteiten met eten doen. Maar de onthulling was wel het hoogtepunt.

 

© Dedemsvaartinvogelvlucht.nl - Nieuws uit de regio, alle rechten voorbehouden...
Privacyverklaring