Oldtimers openen AMBC Jubileumweekend.

Oldtimers openen AMBC Jubileumweekend.

Oldtimers openen AMBC Jubileumweekend.

De jarige motorclub AMBC uit Staphorst viert in 2016 haar gouden lustrum. Diverse evenementen sieren dit jubileum op. De club die bekend staat om haar veelzijdigheid en de vele takken van de motorsport die men kan beoefenen probeert dit jaar voor elke motor- en auto liefhebber iets te organiseren.

Op donderdagavond 18 augustus is het de beurt aan de toer afdeling van de club en aan de oldtimers binnen de AMBC. Vanaf evenementen terrein De Tippe in Staphorst start die avond om 18.45 uur een bonte stoet van motoren, bromfietsen en automobielen. Van jong tot oud en van groot tot klein, iedereen is welkom.

De hedendaagse motorfietsen starten om 18.45 als eerste. Om 19.00 uur gevolgd door de oldtimers. De route is ongeveer 30 kilometer lang en voert door de prachtige omgeving van Staphorst. De AMBC laat namelijk graag zien dat men trots is op de gemeente waarin ze al 50 jaar gezeten is.

De deelname aan de tocht is gratis en er is een herinnering voor de deelnemers. Na afloop kan men het voertuig parkeren op het evenementen terrein De Tippe en kan men gezellig even napraten en genieten van een hapje en een drankje. Die avond is namelijk de feesttent ook geopend en draait de Banjo Drive-in show gezellige muziek in het kader van de piraten marathon die men in samenwerking met de AMBC houdt.

 

© Dedemsvaartinvogelvlucht.nl - Nieuws uit de regio, alle rechten voorbehouden...
Privacyverklaring