Chr. Mannenkoor Asaf hervat repetities:

Chr. Mannenkoor Asaf  hervat repetities:

Chr. Mannenkoor Asaf onder leiding van haar dirigent Peter Bos start maandagavond          22 augustus d.v. in het Kerkelijk Centrum “De Antenne” aan de Wilhelminastraat in Dedemsvaart om 20.00 uur weer met haar repetities. Mannen die nog geen lid zijn en die van koorzang houden worden van harte uitgenodigd om eens geheel vrijblijvend een repetitie mee te maken en de gemoedelijke sfeer van dit mannenkoor te proeven.

De voorlopige agenda voor dit jaar ziet er voor Asaf er als het volgt uit.

Op zaterdag 1 oktober neemt Asaf deel aan een korenconcert van de Christelijke zangersbond de KCZB, dit concert met meerdere koren zal worden gehouden in de Jeruzalemkerk te Zwolle. Zondag 27 november werkt Asaf mee in de 1e adventsdienst deze zal worden gehouden in het Kerkelijk Centrum  “ De Antenne” te Dedemsvaart. Ruth Pos zal het koor en samenzang begeleiden op het orgel. Aanvang van de dienst is om 9.30 uur.

Kerstconcert:

Hoogtepunt van het koor is het kerstconcert deze staat in de agenda genoteerd op vrijdag 16 december en zal worden gehouden in het Kerkelijk Centrum “de Antenne” aanvang 20.00 uur. Naast het mannenkoor onder leiding van dirigent Peter Bos werken verder aan dit concert mee Erica Vogel dwarsfluit, Jan Willem Docter piano, en Sander van Houten orgel .   Samen met de Chr. Muziekvereniging Jubal  is het mannenkoor en organist Ruth Pos te beluisteren op zondag 18 december om 19.00 uur in het Kerkelijk Centrum “de Antenne” tijdens de traditionele Kerstzangavond.                                                      

© Dedemsvaartinvogelvlucht.nl - Nieuws uit de regio, alle rechten voorbehouden...
Privacyverklaring