Wijnfeest Reestlandhoeve trekt bezoekers uit heel het land.

Wijnfeest Reestlandhoeve  trekt bezoekers uit heel het land.

Toen John en Wilma Huisman 12,5 jaar geleden  noodgedwongen de boerderij om gezondheid reden aan de kant moesten doen, kwamen ze op een idee wat door velen als “ze zijn gek” werd bestempeld. Want een wijngaard hier in het Reestland, dat kan toch niet. Maar nu 12,5 jaar later zijn de reacties alleen maar positief, en hebben de wijnen van het Reestlandhoeve naast de regio ook nationaal en zelfs internationale bekendheid gekregen. Ook hebben ze vele prijzen in de wacht weten te slepen. Dat het niet vanzelf in die 12,5 jaar is gegaan spreekt voor. Door de hulp van fam., vrijwilligers, vrienden maar zeker ook de mensen die wijnstokken leasen hebben er voor gezorgd dat Het Reestlandhoeve staat waar het nu staat. Maar het is niet zo dat John en Wilma op hun lauwen gaan rusten. Zo is de zorghoeve ook een geweldige aanvulling van het totaal plaatje. Maar men heeft ook diverse mogelijkheden om meer kennis van het wijn maken te krijgen. Kijk daarvoor op https://reestlandhoeve.com. Maar nu even terug naar het wijnfeest van 2016. Men was er aangewend dat het een zonnige dag zou worden, maar vandaag leek het toch anders te worden. Gelukkig bleef het bij een paar buitjes en de zon liet zich toch regelmatig zien.  

Programma Het programma was als vanouds. Een kunstmarkt met diverse kunstenaars die hun creaties tonen en verkopen, de lekkerste producten op de boerenmarkt, Live cooking door Buitenherberg ter Linde, Herberg de Klomp en Restaurant de Mandarijn en natuurlijk volop Reestlander wijnen.

 De muziek werd verzorgd door Almar Hylkema van de Luxery Lounge Experience.

 Het wijnfeest liet zich typeren als een relaxte dag met ruimte voor de geneugten des levens. Genieten van lekker eten, drinken, kunst, muziek en elkaar. Men kan terug kijken op een geslaagde dag.

Jammerlijk kunnen de foto's nog niet op de site geplaatst worden, maar als alles mee zit draait de site eind deze week weer in zijn geheel. 

Wijnfeest Reestlandhoeve trekt bezoekers uit heel het land.
© Dedemsvaartinvogelvlucht.nl - Nieuws uit de regio, alle rechten voorbehouden...
Privacyverklaring