Grote prijzenpot bij AMBC Jubileumcross

Grote prijzenpot bij AMBC Jubileumcross

Aanstaande zaterdag 1 oktober organiseert de jubilerende motorclub AMBC uit Staphorst haar laatste open beker motorcross op het circuit De Tippe in Staphorst. De inschrijving hiervoor loopt al enige weken en deze is nog tot en met woensdag 28 september geopend. Voor alle klassen geld vol is vol dus deelnemers die zeker willen zijn van een startplaats moeten zich nu alsnog inschrijven. De wedstrijden van zaterdag  zijn namelijk dankzij enkele sponsoren zeer interessant geworden voor de deelnemers. Er worden namelijk flinke geldprijzen beschikbaar gesteld door de firma’s Roelof Tippe grond- en Straatwerk en Tippe Dienstverlening uit Staphorst, Scheepswerf Geertman uit Zwartsluis, Bedrijfswagen service Meppel, Ekra Fotografie en Autoservice Brakke, allebei uit Staphorst. Dankzij deze sponsoren is er een prijzenpot van maar liefst €1000 beschikbaar voor de Superklasse (MX1A en MX2A gecombineerd) en er is een zgn. Holeshot award voor elke klasse. Dit houdt in dat de rijder die als koploper de eerste bocht bereikt na de start van elke manche een bedrag van €20 kan verdienen. Zeer aantrekkelijke bedragen dus voor de deelnemende crossers.

Het advies voor geïnteresseerde deelnemers is dan ook zich zo snel mogelijk in te schijven voor deze wedstrijden vanwege een deelname limiet in elke klasse.

Alle info over inschrijven voor  deze laatste kampioenswedstrijd vind u op de club website www.ambc-staphorst.nl

Jubileumverloting

Tijdens de cross aanstaande zaterdag is het tevens de laatste dag dat er loten gekocht kunnen worden voor de grote jubileum verloting die de club op touw heeft gezet. Met als hoofdprijs een reis voor twee personen naar een F1 Grand Prix en andere mooie prijzen als een ATB of racefiets, een koelkast, een motorhelm, rijlessen en nog veel meer loont het zeker de moeite zaterdag nog even een lot te kopen. Er lopen verkopers op het terrein rond en anders kan men beslist bij enkele AMBC officials meer info krijgen. De trekking van de prijzen is na afloop van de crosswedstrijden op het terrein De Tippe. Zoals gebruikelijk bij de AMBC is de entree voor de wedstrijden vrij en ook het parkeren bij het circuit kan vrij van kosten plaatsvinden. De inschrijving aan de baan begint ’s ochtends om 08.30 uur. De trainingen vinden plaats in de ochtend en naar verwachting valt het starthek voor het eerst zo rond het middaguur.

Bijlagen:
Foto: (JTS Fotografie) Start van de A klasse bij de onlangs verreden BBQ cross

Flyer AMBC Jubileumcross

Grote prijzenpot bij AMBC Jubileumcross
© Dedemsvaartinvogelvlucht.nl - Nieuws uit de regio, alle rechten voorbehouden...
Privacyverklaring