Voetbalplaatjes te winnen bij www.dedemsvaartinvogelvlucht.nl.

Voetbalplaatjes te winnen bij www.dedemsvaartinvogelvlucht.nl.

Vanaf volgende week  (week 46) zal www.dedemsvaartinvogelvlucht.nl  wekelijks een prijsvraag uitschrijven waarbij 5 pakjes met voetbalplaatjes van de actie Jumbo Joosten met de plaatselijke voetbalverenigingen te winnen zijn. Elke maandag zal er een vraag  op deze website gezet worden. Het antwoord is ook te vinden op deze website.

Stuur het antwoord onder vermelding Prijsvraag  weeknummer, naam, adres en tel nummer voor zondag 18.00 uur naar  e-mail gertvogelzang@gmail.com. Onder de goede inzendingen wordt ѐѐn winnaar getrokken die dan de 5 zakjes met voetbal plaatjes heeft gewonnen. De winnaar word elke maandag bekent gemaakt op deze site. Aan deze prijsvraag kunnen geen rechten worden geclaimd.  

De actie loopt  zolang de aanbod van plaatjes voldoende is.

P.S

Mochten er mensen zijn die geen bestemming hebben voor de voetbalplaatjes, neem ze dan wel in ontvangst en gooi ze in de brievenbus van  Mr. Zacharias Tijllaan 57 Dedemsvaart (zijkant HEMA) of neem contact op met Gert Vogelzang gertvogelzang@gmail.com  of Tel:0614471921 zodat dan uw plaatjes een goede bestemming krijgen.

Voetbalplaatjes te winnen bij www.dedemsvaartinvogelvlucht.nl.
© Dedemsvaartinvogelvlucht.nl - Nieuws uit de regio, alle rechten voorbehouden...
Privacyverklaring