JUMBO JOOSTEN DEDEMSVAART VERDEELT 7.000 EURO OVER 10 LOKALE BASISSCHOLEN

JUMBO JOOSTEN DEDEMSVAART VERDEELT 7.000 EURO OVER 10 LOKALE BASISSCHOLEN

 ‘Sparen voor je School’ actie een groot succes

In de Jumbo winkel aan de Markt in Dedemsvaart heeft vandaag de feestelijke uitreiking plaatsgevonden van de ‘Sparen voor je School’ actie. Klanten die de afgelopen tijd boodschappen deden bij één van de Jumbo winkels in Dedemsvaart konden sparen voor spel- en leermaterialen voor lokale basisscholen. In totaal werd er door Jumbo Joosten in Dedemsvaart een budget van € 7000.= euro verdeeld onder deelnemende basisscholen. Naar gelang het aantal gespaarde punten ontvingen de scholen een bedrag wat zij kunnen besteden aan spel- en leermaterialen. Basisschool Langewieke uit Dedemsvaart ontving de meeste punten van klanten van Jumbo Joosten en haalt hiermee een bedrag op van 1.181,51 euro. De ‘Sparen voor je School’ actie was een doorslaand succes. In totaal werden er in Dedemsvaart bijna 90.000 schoolpunten toegewezen aan lokale basisscholen. Na afloop van de actie is het beschikbare budget op basis van het aantal toegewezen punten verdeeld over de basisscholen. Naast basisschool De Langewieke, ontvingen basisschool De Ark en basisschool De Regenboog ook mooie bedragen voor de aanschaf van spel- en leermaterialen, respectievelijk 1.097,70 en 1.153,44 euro.

In totaal deden er 10 scholen uit Dedemsvaart en Balkbrug mee aan de actie. Uiteindelijk heeft elke school punten ontvangen, wat inhoudt dat iedere school een bijdrage krijgt voor de aanschaf van spel- en leermaterialen.

Het belang van spelenderwijs leren

“De ‘Sparen voor je School’ actie past perfect bij onze maatschappelijke doelstellingen. Als familiebedrijf en toonaangevende supermarktketen staat Jumbo middenin de samenleving. Wij voelen ons verantwoordelijk voor de wereld om ons heen. Voor deze generatie, maar ook zeker voor de volgende generaties. Als moeder van vier kinderen weet ik hoe belangrijk spelenderwijs leren is. Ik vind het dan ook geweldig dat klanten massaal voor lokale bassischolen hebben gespaard”, aldus Colette Cloosterman-van Eerd, mede-eigenaar van Jumbo Supermarkten. 

JUMBO JOOSTEN DEDEMSVAART VERDEELT 7.000 EURO OVER 10 LOKALE BASISSCHOLEN
© Dedemsvaartinvogelvlucht.nl - Nieuws uit de regio, alle rechten voorbehouden...
Privacyverklaring