Hoofdvaart-West viert groots Sinterklaas feest. (Rectificatie)

Hoofdvaart-West viert groots Sinterklaas feest. (Rectificatie)

Ook dit jaar zal Buurtvereniging Hoofdvaart-West uit Dedemsvaart weer groots uitpakken met het Sinterklaas feest voor de jeugd.

Zaterdag middag 19 November vanaf 14:00 uur zal het grote feest voor de kinderen van 3 t/m 7 worden gehouden. Het bestuur van de oudste nog actieve buurtvereniging van Dedemsvaart heeft ook dit jaar de goedheiligman uitgenodigd voor een bezoek aan de Hoofdvaart. Elk jaar is het weer spannend of de Sint tijd vrij kan maken in zijn drukke programma om een bezoek te brengen. Tijdens het eerste deel van de middag zullen de kinderen worden vermaakt en voorbereid voor de komst van de Sint. Het bestuur hoopt rond 15:00 de Sint en zijn pieten te kunnen begroeten bij Dance Centre Drenth. Op de uitnodiging werden alle ouders, opa's oma's en buurtbewoners uitgenodigd om de aankomst en het feest binnen mee te maken.

Vrijdag avond 25 november is er een avond voor de jeugd van 8 t/m 12 jaar. Zoals elk jaar heeft het bestuur een  verassende avond georganiseerd. Wat er dit jaar op het programma staat is wederom een verassing. 

© Dedemsvaartinvogelvlucht.nl - Nieuws uit de regio, alle rechten voorbehouden...
Privacyverklaring