Vierde editie van de Off the road rit in Balkbrug, zaterdag 19 november

Vierde editie van de Off the road rit in Balkbrug, zaterdag 19 november

Ook dit jaar organiseert een vijftal fanatieke Off the road rijders uit Balkbrug samen met de MAC van Dedem voor het vierde jaar op rij de Off the road rit in Balkbrug. Op zaterdag 19 november start de ruim veertig kilometer lange Off the road rit om 09:30 uur vanaf het terrein aan de Molenweg in Balkbrug. Bij mooi weer kan de route zelfs uitlopen tot zo’n 55 kilometer. Na de successen van de voorgaande edities met zo’n 700 deelnemers beloofd het dit jaar weer een mooi spektakel te worden. De locatie van de start en finish, het terrein aan de Molenweg is een uitgelezen plek om op zaterdag de 19de gezellig samen een drankje te doen, een kop soep te nuttigen en natuurlijk de motoren te bekijken. Voor de MAC van Dedem een bekende locatie, want op dit terrein vindt ook de jaarlijkse Int. Jacobs Groep Grasbaanraces plaats tijdens de Pasen.

De rit heeft een spectaculaire brug aan de 2e Schansweg, een uitgebreid cirkelparcours aan de Hoofdweg, gaat over een privé-crossbaan en heeft een uitdagend onderdeel middenin Balkbrug achter het voormalig Takens! Kortom een mooi moment om eens kijkje te nemen bij de start/finish of langs de route van deze mooie Off the road rit. Want tijdens de ruim veertig kilometer lange route rond Balkbrug en omgeving kunt u de rijders ook mooie capriolen uit zien halen. Individueel starten de motoren vanaf 9.30 uur tot 13.30 uur, waarna de quads om 10.00 uur mogen starten vanaf het start-/finishterrein aan de Molenweg. Om mee te mogen doen aan de off the road rit is een OTR (dag-)licentie en inschrijving verplicht. Het inschrijfformulier is vooraf online te downloaden, waarna de inschrijving zelf op de 19de plaatsvindt voorafgaande aan de rit. Indien van toepassing is een OTR daglicentie vooraf online te koop via de KNMV website. Meer informatie hierover vindt u op de website van de MAC van Dedem  www.macvandedem.nl .

Uiteraard zorgt de organisatie op het terrein aan de Molenweg ook voor de nodige catering voor zowel de rijders als de toeschouwers. Houd de Facebook- en Twitterpagina van de Off the road rit in de gaten voor het laatste nieuws.

© Dedemsvaartinvogelvlucht.nl - Nieuws uit de regio, alle rechten voorbehouden...
Privacyverklaring