Avereest 1 / Peter Deen wint spannende wedstrijd tegen Kios 3

Avereest 1 / Peter Deen wint spannende wedstrijd tegen Kios 3

Nadat vorige week de punten al werden gepakt tegen Blauw-zwart in Wierden, stond vandaag de wedstrijd tegen Kios op het programma. Deze wedstrijd werd gespeeld in Bergentheim. Na een korte warming-up werd de wedstrijd om 2 uur door de scheidsrechter gestart. Voor Avereest stonden in het eerste verdedigings vak Iris Scholing, Zwaantje Oostwoud, Herman Finkers en Len hooier. In de aanval begonnen Sanne Janssen, Ilse Peters, Stefan Wilbrink en Arjan de Graaf. Het eerste aanvals vak van Kios wist niet te scoren, waardoor direct aan de andere kant de score geopend werd door Avereest. Daarna wist Kios 2 keer te scoren, waardoor Avereest achter kwam te staan. Door 3 doelpunten op rij door Avereest werd de voorsprong overgenomen. Deze voorsprong is tot aan de rust niet meer weg gegeven, waardoor de kleedkamer werd opgezocht met een 3 – 6 stand in het voordeel van Avereest.

In de rust kwam Loysa Zweekhorst in de ploeg voor Zwaantje Oostwoud.

 Na rust  kwam Kios nog regelmatig terug tot 2 doelpunten maar steeds waren daar ook de doelpunten van Avereest om de voorsprong vast te houden, tot 5 minuten voor tijd, waarbij de stand van 9-10 op het scorebord kwam. Nog wel in het voordeel van Avereest, maar in een periode waarin het team moeite had met scoren, en veel kleine kansjes miste. Door de goede coaching, en geduldig zoeken naar een doelpunt werd met nog 2 minuten te gaan alsnog de stand op 9 - 11 gebracht. Door goed verdedigend werk, en een ongeduldige tegenstander kwam deze voorsprong niet meer in gevaar, waardoor de 2 punten weer mee zijn gegaan naar Dedemsvaart.

Doelpunten makers: Sanne Janssen 1; Iris Scholing 1; Herman Finkers 3; Len hooier 2; Stefan wilbrink 1; Arjan de Graaf 3

© Dedemsvaartinvogelvlucht.nl - Nieuws uit de regio, alle rechten voorbehouden...
Privacyverklaring