Goed weekend voor volleybal vereniging Pol Kraanbedrijf DAC

Goed weekend voor volleybal vereniging Pol Kraanbedrijf DAC

DAC HEREN WINNEN BEKERDUEL

Hoogeveen - Het eerste herenteam van volleybalvereniging Pol Kraanbedrijf DAC slaagde er in om het bekerduel tegen het tweede heren team van Olhaco/Hoogeveen met wist af te sluiten. Na vier sets (16-25, 25-16,17-25 en 25-17) waren het de Dedemsvaartse heren die in de barrage de wedstrijdwinst via 11-15 de winst behaalden. Een datum voor de volgende bekerwedstrijd van de Pol heren is nog niet bekend.

DAC HEREN PAKKEN VIER PUNTEN

Dedemsvaart– Het eerste herenteam van volleybalvereniging Pol Kraanbedrijf DAC speelde afgelopen zaterdagmiddag in de Dedemsvaartse sporthal ‘de Citadel’ tegen het tweede team van Veracles/Groningen. Twee teams die zich in de donkere omgeving van de derde divisie bevinden en is elke setwinst belangrijk. Met een 25-17 en 25-20  winst in de eerste en tweede set werd de derde set nipt verloren. Dat in een spannend slot waar de Groninger heren na 26-26 met twee score’s de set met 26-28 afsloten. De Pol Kraanbedrijf DAC heren waren de in de vierde set te sterk voor Veracles heren die met een 25-12 verlies het duel met 3-1 verloor. Vier competitiepunten  voor het team van DAC trainer/coach Wilbert Drogt met de doelstelling om te klimmen in het rechter rijtje van de derde divisie.

DAC DAMES NAAR 3-1 WINST

Dedemsvaart - Het eerste damesteam van volleybalvereniging Pol Kraanbedrijf DAC heeft zaterdagmiddag een 3-1 overwinning behaald op het tweede damesteam van Kangeroe/Hardenberg. Het was de tweede duel tussen beide damesteams waar de Pol dames in Hardenberg een 0-4 winst behaalde en in het tweede duel in Dedemsvaart de eerste won met 22-25. Tekent voor het vervolg van de wedstrijd waarbij alle set eindigden boven de twintig punten. Drie spannende set’s met drie maal winst (25-23, 25-23 en 25-21) voor de thuisploeg die negen competitie punten veroverden op de Kangeroe dames.

Donderdagavond spelen de Pol dames vanaf 20.00 uur een bekerwedstrijd tegen het eerste damesteam van Dalvo/Dalfsen. Dat in hal 2 van sporthal ‘de Citadel’.

© Dedemsvaartinvogelvlucht.nl - Nieuws uit de regio, alle rechten voorbehouden...
Privacyverklaring