Motorcoureur Rick Dunnink maakt plannen seizoen 2017 bekent.

Motorcoureur Rick Dunnink maakt plannen seizoen 2017 bekent.

Afgelopen jaar heeft Rick van het HDRacing team uit Staphorst een goed eerste seizoen in de ADAC NEC MOTO3 kunnen rijden. U heeft als sponsor dit mede mogelijk gemaakt. Nogmaals hartelijk bedankt hiervoor. Ricks ambitie is om komend seizoen, het nog beter te doen en top 3 te rijden. Dit betekent niet alleen wedstrijden rijden, maar vooral heel veel trainen. Immers, oefening baat kunst.

 Team achter Rick

Rick heeft een team achter zich staan die hem helpt en ondersteunt om dit doel te realiseren.

Joey Litjens, hij zal Rick komend seizoen weer coachenGoede monteurs, zoals Marco Tiemens en Henk Kisteman die ervoor zorgen dat de motor tiptop in orde is

Margje Dunnik (tante van ..),  sponsoring en communicatie

Harm Dunnik, organisatie, coördinatie en sponsoring

Om een top 3 positie te kunnen realiseren, heeft Rick financiële ondersteuning nodig. We zijn nu bezig het budget voor het komende seizoen rond te krijgen. We hopen dat we ook (opnieuw) op uw support mogen rekenen. We nemen binnenkort graag contact met u op om de mogelijkheden voor sponsoring te bespreken.

Met vriendelijke groet,

Team Rick Dunnik / HDRacing

  Racekalender 2017

Het wedstrijdschema van de ADAC NEC MOTO3 voor 2017 is deels bekend. Er komen nog een aantal wedstrijden bij. Rick begint met een training in Italië en het seizoen eindigt, net als dit jaar, weer in Assen.

Noteer de data alvast in uw agenda. (zie foto)

Het is zeker de moeite waard om een van de wedstrijden te bezoeken, al dan niet met uw relaties. Assen is daar bijvoorbeeld een prima gelegenheid voor eind september.

Contactinformatie. E info@hdracing.nl  | M 06 46 250 336

Stichting HDRacing | KvK 08214904 | BTW NL821727187B01  

Motorcoureur Rick Dunnink maakt plannen seizoen 2017 bekent.
© Dedemsvaartinvogelvlucht.nl - Nieuws uit de regio, alle rechten voorbehouden...
Privacyverklaring