NK Pannenkoeken Eten voor iedereen

NK Pannenkoeken Eten voor iedereen


NK Pannenkoeken Eten voor iedereen
Op zaterdag 17 december aanstaande wordt de tweede editie van Het NK Pannenkoeken Eten georganiseerd. In pannenkoekenrestaurant De Lichtmis trekken maar liefst 30 deelnemers ten strijde om de titel Nederlands Kampioen Pannenkoeken Eten 2016. De kampioenen van vorig jaar worden uitgedaagd om hun titel te verdedigen. De prijzen zijn niet mals: een jaar lang gratis pannenkoeken eten bij De Lichtmis en tevens een wisseltrofee.
Meedoen kan vanaf 10 jaar. Er zal worden gestreden in drie verschillende categorieën; 10 tot en met 13 jaar, 14 tot en met 17 jaar en 18 jaar en ouder. Wie in vijftien minuten de meeste pannenkoeken soldaat weet te maken mag zich de nieuwe Nederlands Kampioen Pannenkoeken Eten noemen.
Al meer dan 100 jaar staat restaurant De Lichtmis bekend om haar gerechten van hoge kwaliteit. Het restaurant, dat gelegen is langs de A28, werd in 2010 bezocht door topkok Herman den Blijker, met zijn televisieprogramma ’Herrie in de keuken’. Sindsdien staan er pannenkoeken op de kaart. En met succes!
Eigenaar Peter Huisman: “Het evenement van vorig jaar werd goed ontvangen. Het was een erg leuke dag, maar het zette ons ook aan het denken. Niet iedereen kan uit eten. We willen juist rond kerst dat iedereen zich welkom voelt. Daarom worden er deze middag een aantal gezinnen uitgenodigd die wegens omstandigheden niet zo vaak uit eten kunnen. Zij mogen gezellig een middag pannenkoeken komen eten met het hele gezin en kunnen daarnaast de deelnemers aanmoedigen. Kortom; een leuke dag voor iedereen!
Opgeven voor het NK kan tot en met woensdag 7 december via de website van het restaurant: www.delichtmis.nl/NKPannenkoeken
 

NK Pannenkoeken Eten voor iedereen
© Dedemsvaartinvogelvlucht.nl - Nieuws uit de regio, alle rechten voorbehouden...
Privacyverklaring