Goed weekend voor dames volleybal DAC

Goed weekend voor dames volleybal DAC

DAC DAMES WINNEN BEKERDUEL

Dedemsvaart - Het eerste damesteam van volleybalvereniging Pol Kraanbedrijf DAC slaagde er in om in de tweede ronde van het Nevobo/district bekerduel tegen het eerste damesteam van Dalvo/Dalfsen te verslaan. Dat binnen een speeltijd van één uur en via de setstanden 25-8, 25-15 en 25-16. Pol Kraanbedrijf DAC trainer/coach Jan de Niet: ’Deze winst bezorgt ons een plaats in de volgende bekerronde die gepland staan in de eerste maanden van 2017’.

DAC HEREN NAAR 1-3 VERLIES TEGEN PEIZE

Peize– Het eerste herenteam van volleybalvereniging Pol Kraanbedrijf DAC speelde afgelopen zaterdagavond in tegen het eerste herenteam van Peize. Een wedstrijd die zich in de het rechter rijtje met een klein verschil in de vergaarde punten. In sporthal Peize werd vanaf de eerste opslag duidelijk dat de Groninger heren sterker waren dan de Dedemsvaartse heren. Twee keer 25-11, een opvlieging bij de Pol heren (13-25) was niet voldoende om dat voort te zetten in de vierde set. De thuisploeg wonnen de set en veroverden vier competitiepunten. Het overgebleven puntje ging mee met de Pol heren over de A28 terug naar Dedemsvaart

DAC DAMES NAAR VOLLE 0-4 WINST

Klazinaveen  - Het eerste damesteam van volleybalvereniging Pol Kraanbedrijf DAC heeft afgelopen zaterdagmiddag een 0-4 overwinning behaald op het vierde damesteam van Tjoba/Klazinaveen. De Drentse dames staan in de eerste klasse als laatste team terwijl de Pol dames vecht om de hoogste plaats. Pol trainer/coach Jan de Niet:’ Op papier moest dit een makkelijke wedstrijd worden. Dit echter met een kleine bezetting en met B1 jeugdspeelster Sanne Westenberg in het veld. De omstandigheden waren moeilijk. Wennen aan de zaal en met bekerwedstrijd nog in de benen starten we stroef. De eerste set wonnen we met set 25-22. Naarmate de wedstrijd vorderde speelden we steeds beter. In de tweede set was het 25-16. En in de derde set was er halverwege ruimte om Sanne Westenberg in te zetten halverwege de set met uiteindelijk een 25-17 setwinst. Ook in de vierde set speelde Westenberg en mocht met haar teamgenoten de winst van 11-25 winst vieren. Met vijf competitiepunten in de tas terug naar Dedemsvaart’.

© Dedemsvaartinvogelvlucht.nl - Nieuws uit de regio, alle rechten voorbehouden...
Privacyverklaring