Bijzondere samenwerking

Bijzondere samenwerking

In het voorjaar van 2016 werd Stichting Present Hardenberg benaderd door twee kerken uit Bruchterveld: PKN Bruchterveld en GKV Bruchterveld. De diaconie van PKN Bruchterveld doet al jaren projecten voor Present, maar dit keer wilden zij graag samen met de diaconie van de GKV Bruchterveld de handen uit de mouwen steken voor iemand in de gemeente Hardenberg. Dit wilden zij doen op een zowel een praktische als een sociale manier.
Afgelopen zaterdag staken zij, bij een praktisch project, de handen uit de mouwen. Ook al vroor het buiten, zij gingen aan de slag in een tuin in De Krim. Het terras en het pad in de tuin was verzakt en was nodig aan vervanging toe. Zand kruien, tegels sjouwen, met de trilplaat in de weer, na 4 uur hard werken mocht het resultaat er zijn. Een opgeknapte tuin waar het gezin in de Krim weer jaren mee  vooruit kan! Bedankt aan de mannen uit Bruchterveld die zich van hun beste kant hebben laten zien!
We kijken uit naar het voorjaar van 2017 waarin ook de vrouwen uit beide kerken zich in mogen zetten bij een sociaal project!

Meer informatie over Present?
Present is een Christelijke vrijwilligersorganisatie die zich belangeloos inzet voor hulpbehoevenden in de gemeente Hardenberg en Ommen. Graag willen wij u verwijzen naar onze website www.presenthardenberg.nl of neem contact met ons op via 0523-271666.
Foto's Bron

Bijzondere samenwerking
© Dedemsvaartinvogelvlucht.nl - Nieuws uit de regio, alle rechten voorbehouden...
Privacyverklaring