Top 2000 Café draait muziek voor stichting Still.

Top 2000 Café draait muziek voor stichting Still.

De 3 Dj’s Jermain van ‘t Zand, Sander van Zijl en Douwe Hoekstra draaien  dit jaar in M.F.C de Baron van 14 t/m 17 dec 2016 voor het goede doel Still. Om te weten wat stichting Still doet klik op: http://stichtingstill.nl. Naast deze 3 Dj’s zijn Sebastiaan Brandenburg, Erhard Leffers en Berrie Lammers de mensen achter dit geweldige gebeuren.

 Woensdagmiddag start men met een kindermiddag waar onder meer springkussens en een ballonnen clown aanwezig zullen zijn. Maar woensdagavond om 20.00 uur is de officiële aftrap met live muziek in het grand café,  en draait men echte vinyl platen. Dit is natuurlijk voor de jeugd iets nieuws, maar de ouderen zullen zich even in de tijd terug voelen.  Het podium en de Dj’s  zal dichter bij de hal van de Baron staan, zodat men sneller even binnen zal komen. In de grote zaal zal de pub quiz XXL plaatsvinden.  Hiervoor hebben zich al een aantal teams aangemeld maar er kunnen nog veel meer bij.

De donderdagmorgen begint met het ondernemersontbijt. De donderdagmiddag organiseert het Geraniumcafe  een bingo, waar natuurlijk iedereen aan mee kan doen. S’ avonds is er live muziek met diverse artiesten.

De vrijdag staat in het teken van eten en drinken en Crazy Christmas Bootcamp door het dorp. De start is om 19.00 uur bij de Baron. Iedereen kan zich hier voor opgeven.

Zaterdag is de uitreiking van heel Dedemsvaart bakt. Vanaf donderdag kunnen mensen een eigen gebakken taart inleveren die door een ervaren jury beoordeeld zal worden. De taarten worden voor het goede doel verkocht.  De belangstelling hiervoor blijk erg groot. Ook zal er zaterdagmiddag een voetbalplaatjes ruilbeurs zijn. Een mooie gelegenheid om het album met plaatselijke voetbalhelden compleet te krijgen.  De avond wordt afgesloten met een live band, en om 23.00 uur word de cheque aan de stichting Still overhandigd. Vervolgens kan men nog lekker gezellig na kletsen over het hele gebeuren. Het was jammer dat Sander van Zijl niet bij het persmoment aanwezig kon zijn.

Kijk voor alle info en plaatje aanvragen op www.top2000dedemsvaart.nl  Maar natuurlijk is het mooier om live bij de Dj’s een verzoekje in te dienen.

 De  radio uitzending is via FM 105.6 24 uur per dag te beluisteren.  

Top 2000 Café draait muziek voor stichting Still.
© Dedemsvaartinvogelvlucht.nl - Nieuws uit de regio, alle rechten voorbehouden...
Privacyverklaring