Verdiende overwinning SCD’83

Verdiende overwinning SCD’83

Onder leiding van de uistekende scheidsrechter Huis in ’t Veld uit Elburg heeft SCD’83 thuis  een verdiende overwinning behaald op het bezoekende Borger.

De ploeg uit Drenthe mocht met het 6 – 0 verlies op het sportpark “De Boekweit” uiteindelijk nog tevreden zijn want SCD’83 was duidelijk een maatje te groot. Toch moesten de Dedemsvaartse supporters ondanks de kansen nog lang wachten op het eerste doelpunt van hun ploeg. Nadat Nick Hofman zijn treffer zag afgekeurd wegens buitspel opende Nick Dekker in de 26 minuten met een kopbal op aangeven van Hofman de score 1 – 0.

 In de eerste minuten had de ploeg uit Borger zomaar op voorsprong kunnen staan door onoplettendheid had SCD’83 het geluk dat Jeffrey Spelten zijn vizier niet goed had afgericht en naast schoot. SCD’83 kreeg daarna mogelijkheden voldoende maar de aanvallers misten in het eerste half uur de scherpte en dankzij doelman Mark Wolters dat met kon juichen in de 26e minuut voor de eerste treffer. Gelijk na de openingstreffer was Thomas Snoeijer dichtbij de tweede van SCD’83 maar zag zijn inzet gekeerd door de Borger goalie die twee minuten later wel de gang naar het net kon maken toen hij wederom werd gepasseerd door Nick Dekker die de uistekend pass van Leon Breukelman in de 32e minuut verzilverde 2 – 0.  Bijna had SCD’83 voor de rust de score vergroot naar 3 – 0, Nick Dekker zette  met een overstapje Nick Hofman vrij  voor doelman Wolters die met voet redde. De derde treffer voor SCD’83 stond in de tweede helft vrij snel op het scorebord. In de 57e minuut bediende Leon Breukelman met weer een uistekende trap Tim Dekker die met een lobje probeerde doelman Mark Wolters te verassen dit mislukte half de bal kwam bij Nick Dekker terecht die wederom het net vond 3 -0. Ondanks dat Borger met vijf man op rij achterin bleef verdedigen kon men niet verhinderen dat SCD’83 de score verder verhoogde met name Nick Dekker’s honger was na zijn drie treffers nog niet gestild. In de 64e minuut knalde hij de 4 – 0 wederom op aangeven van Breukelman binnen. En in de 68e minuut stond Breukelman wederom aan de basis dat Nick Dekker zijn 5e kon binnen knallen 5 – 0. Tim Dekker had succes voor SCD’83 in de 72e minuut toen hij met een mooi schot doelman Wolters passeerde en de 6 – 0 aantekende. Bijna had doelman Mark Wolters in de 77e minnut weer de gang naar het net moeten maken voor de 7e maar met kon met een reflex de inschoten strafschop van Nick Dekker keren.

© Dedemsvaartinvogelvlucht.nl - Nieuws uit de regio, alle rechten voorbehouden...
Privacyverklaring