Biljartvereniging Padberg verhuist na 18 jaar naar nieuwe locatie

Biljartvereniging Padberg verhuist na 18 jaar naar nieuwe locatie

Biljartvereniging Padberg die is opgericht in 1964 heeft een bewogen geschiedenis. Van 1 oktober 1964 tot en met 17 april 1998 zat de vereniging in het gelijknamige Café Padberg aan het Rheezerend. Tijdens de ledenvergadering van 17 april 1998 werd de vereniging gedwongen om een andere locatie te zoeken vanwege het sluiten van Café Padberg. De vereniging kon toen terecht bij "Vitus" aan de Langewijk 180 hier werden toen 4 biljarttafels geplaatst waardoor de dinsdagavond de vaste speelavond werd van Padberg.

In het seizoen 2015-2016 moest de vereniging door omstandigheden een tijdelijk onderkomen zoeken deze werd de vereniging aangeboden door biljartvereniging Marktzicht en Café Marktzicht te Dedemsvaart waar vier teams terecht konden, één team ging spelen bij Biljartvereniging Den Mariënberger te Mariënberg. In april 2016 werd tijdens de ledenvergadering besloten om in het seizoen 2016-2017 weer terug te gaan naar de locatie aan de langewijk 180 wat nu "Vitis Vinifera" word genoemd.

Eind oktober 2016 werd echter het bestuur ingelicht dat  "Vitis Vinifera " stopt met het biljarten. Na een periode van 18 jaar werd het bestuur van Padberg wederom gedwongen om een nieuwe locatie te gaan zoeken, om zo het voortbestaan van de vereniging zeker te kunnen stellen. Na de nodige gesprekken te hebben gevoerd is er een beslissing gevallen. De nieuwe locatie waar biljartvereniging Padberg vanaf 13 december 2016 hun wedstrijden kunnen gaan spelen is bij De Corner aan de Julianastraat te Dedemsvaart. In het pand direct naast Brasserie de Corner wordt op dit moment een biljartcentrum gerealiseerd, door Maria de Wagt van Brasserie de Corner. Het bestuur van biljartvereniging Padberg hoopt nog vele jaren in deze locatie te kunnen spelen. Biljartvereniging Padberg heeft 5 teams die uitkomen in verschillende klassen binnen het district Noord Oost Overijssel van de KNBB. De dinsdagavond blijft voor Padberg de vaste avond voor hun thuiswedstrijden.

Namens BV Padberg

Nynke de Hoog - Kooistra (secretaris)

secretariaat BV Padberg

Nachtegaalstraat 3

7701 VK Dedemsvaart

email: bvpadberg@live.nl

www.sites.google.com/site/bvpadbergdedemsvaart/home

op de foto's is te zien dat men al druk bizig zijn met het opbouwen van de biljarts.

Biljartvereniging Padberg verhuist na 18 jaar naar nieuwe locatie
© Dedemsvaartinvogelvlucht.nl - Nieuws uit de regio, alle rechten voorbehouden...
Privacyverklaring