D-REIZEN DEDEMSVAART PAKT UIT MET KERSTCADEAU ACTIE

D-REIZEN DEDEMSVAART PAKT UIT MET KERSTCADEAU ACTIE

Sinterklaas, Kerstmis, Oud en Nieuw: de decembermaand zit boordevol feestdagen waarbij menigeen verrast wordt met een presentje. Want wie houdt er nou niet van cadeautjes? D-reizen Dedemsvaart sluit zich hier graag bij aan en viert de december feestmaand met een prachtige kerstcadeau actie. De reisspecialist aan de Markt 59 organiseert een zoektocht naar kleine cadeautjes die wellicht een veel groter cadeau kunnen opleveren: een reis naar keuze voor twee personen.

Zoek en gij zult vinden

D-reizen Dedemsvaart houdt op zaterdag 17 december de feestelijke kerstcadeau actie waarbij alles draait om het zoeken én vinden van D-reizen cadeaudoosjes. Deze zijn in en om de winkel verstopt. Ieder cadeautje bevat een kleine prijs en een briefje voor de vinder. Op dit briefje staat een code vermeld; de vinder kan in de winkel checken of dit de winnende code is voor grote hoofdprijs: een reis voor twee personen!

De Giftcard: een stukje vakantie voor iedereen

Je kunt ook zelf iemand verrassen met een bijzonder cadeau: de D-reizen  Giftcard, speciaal voor vakanties. Een flexibel geschenk voor iedereen die van vakantie vieren houdt. Hoe groot het stukje vakantie is dat je cadeau geeft, bepaal je helemaal zelf: elk ‘vakantietegoed’ is mogelijk. Het aankopen en verzilveren van de Giftcard gebeurt vooralsnog op het reisbureau. En omdat het aanbod zo breed is bij D-reizen kunnen vrijwel alle reizen én vliegtickets ermee worden geboekt. Om je cadeau nóg specialer te maken, heeft de Reisadviseur een speciale geschenkverpakking. De D-reizen Giftcard is het hele jaar verkrijgbaar en daarmee ook ideaal als cadeau voor een jubileum, verjaardag, honeymoon of andere speciale gebeurtenis zoals de kerst. Het zonnigste cadeau voor de feestdagen!

Over D-reizen

D-reizen biedt samen alle mogelijke reizen voor iedereen die van vakantie houdt. Bij D-reizen boek je slim, snel, gemakkelijk een heerlijk zorgeloze vakantie op bijvoorbeeld een zonnige bestemming, maar ook een gezellige doevakantie met het hele gezin.

Foto: Bron

D REIZEN DEDEMSVAART PAKT UIT MET KERSTCADEAU ACTIE
© Dedemsvaartinvogelvlucht.nl - Nieuws uit de regio, alle rechten voorbehouden...
Privacyverklaring