Weer winst voor Pol Kraanbedrijf DAC volleybal teams

Weer winst voor Pol Kraanbedrijf DAC volleybal teams

DAC HEREN NAAR 1-3 WINST IN HOOGEZAND

Hoogezand – Het eerste herenteam van volleybalvereniging Pol Kraanbedrijf DAC speelde afgelopen zaterdagmiddag in Hoogezand tegen het eerste herenteam van Krathos. Op jacht naar competitiepunten waren het de Dedemsvaartse heren die een goede start hadden. In eerste set een constante voorsprong die garant stond voor een 16-25 setwinst. De tweede set zorgde voor veel spanning. Na 17-20 kwamen de Groninger heren terug tot 20-23. De eerste kans op winst in de tweede set voor de Pol heren kwam op 22-24. Krathos maakte nog een punt maar kwamen twee punten tekort met een 23-25 eindstand. Wederom een ruime voorspong voor de DAC heren die de derde set met 18-25 won. Een vijfpunter was in de vierde set mogelijk. Vanaf 16-16 alleen maar gelijke standen tot 23-23. Twee pass fouten aan DAC zijde zorgde voor setwinst voor de thuisploeg met 23-25. Desondanks het verlies van een puntje vierden de Pol heren de winst en vier punten in de kantine van Krathos. Voor beide teams de laatste wedstrijden in 2016 en komen medio januari 2017 weer in actie.

DAC DAMES  WEER NAAR VIJF PUNTER

Schoonebeek - Het eerste damesteam van volleybalvereniging Pol Kraanbedrijf DAC heeft afgelopen zaterdagmiddag de volle winst behaald op het eerste damesteam van Thriantha/Schoonebeek. Dat via 21-25,21-25,15-25 en 18-25. Pol Kraanbedrijf DAC trainer/coach Jan de Niet had voorafgaand het duel problemen om een compleet team het veld in te sturen. ‘Met drie speelster die dezelfde dag al een wedstrijd in de benen hadden en een zieke speelster toch de vijf punten mee naar Dedemsvaart. DAC B1 speelster Sanne Westenberg kon opnieuw invallen in het achterveld voor de zieke Daphne Meijer. De wissel werkte goed, aanvallend kon Meijer nog wel volop scoren. Daarnaast een tegenstander die respect afdwong door veel aanvallende ballen van ons te verdedigen en bij lange rally’s veel punten behaalde’. De Pol dames bezetten in de eerste klasse een tweede plaats met een achterstand van één punt op het eerste damesteam van Vonk/Coevorden. In 2017 spelen zij nog twee competitiewedstrijden tegen elkaar.

TUSSENSTAND VECHTDAL RECREATIE COMPETITIE

Dedemsvaart – De recreatiecommissie van volleybalvereniging Pol Kraanbedrijf DAC organiseert elk seizoen een competitie voor acht recreatieve team. De tussenstand voor de Kerstdagen en het Nieuwsjaar is als volgend: 1. De Bevers/Lemelerveld, 2.Pol/Notarispost Ommen/Timmerbedrijf Bos, 3. Flash/Nieuwleusen, 4. Pol/ Blaauwkamp Parket, 5. Comnou/Hardenberg, 6. Eshuis Metaal/Hardenberg, 7. De Zwaluwen/Gramsbergen, 8. Pol/DA Evelyn Drent. Op 10 januari 2017 worden er weer in de Dedemsvaartse sporthal de Citadel recreatie wedstrijden gespeeld.

© Dedemsvaartinvogelvlucht.nl - Nieuws uit de regio, alle rechten voorbehouden...
Privacyverklaring