Yogales bij Gezondheidscentrum Rollepaal

Yogales bij Gezondheidscentrum Rollepaal

Bij Gezondheidscentrum Rollepaal gaat m.i.v. 17 januari 2017 een nieuwe yogagroep starten onder leiding van Geke Flier op dinsdagavond om 19.30 uur. Het gaat om een serie van 10 lessen van elk 90 minuten.

Sinds september 2016 is Geke internationaal gecertificeerd yogadocent en wil zij graag starten met een eigen groep. Yoga kan heel goed helpen bij het vinden van meer balans en meer rust in je leven omdat je bezig gaat het werken aan een soepeler en sterker lichaam en beter lichaamsbewustzijn. Je wordt rustiger en gaat beter slapen door beter te gaan ademen en te leren diep te ontspannen.

Het gaat bij yoga niet om het leveren van prestaties maar om het vinden van een evenwicht dat goed bij jou past. Yoga kan dus door iedereen gedaan worden. Jong, oud, lenig of wat minder lenig, iedereen kan meedoen.

Sinds 2016 is Yoga ook toegevoegd aan de werelderfgoedlijst van UNESCO. De UNESCO zegt over yoga: "Yoga is gebaseerd op het in harmonie brengen van geest, lichaam en ziel. (...) Het wordt gedaan door jong en oud, zonder onderscheid op basis van sekse, klasse of religie en is wereldwijd populair geworden."http://www.nu.nl/gezondheid/4359123/yoga-unesco-erfgoedlijst.html?redirect=1

Kennismakingsaanbieding: 3 yogalessen voor €12,50 op 17, 24 en 31 januari  

Voor meer informatie zie http://gcrollepaal.nl/yoga

Voor aanmelden mail naar gekeyoga@gmail.com

Er wordt gewerkt aan de website www.theartofbalance.nl waar z.s.m. de volledige informatie te vinden zal zijn.

© Dedemsvaartinvogelvlucht.nl - Nieuws uit de regio, alle rechten voorbehouden...
Privacyverklaring