Kiekjesdag levert de eerste dag al weer vele namen op

Kiekjesdag levert de eerste dag al weer vele namen op

Het is een ware traditie, de kiekjesdagen tussen Kerst en oud en Nieuw: dinsdag 27 en woensdag 28 december van 13.00 - 17.00 uur. Zoals de laatste jaren steeds gebruikelijk gaan ze voor deze activiteit weer naar de gashouder. In de kelder, waarop de gashouder is geplaatst, liggen de mappen met groeps- en klassenfoto’s met namenlijsten (op dit moment al ca. 1700 stuks). Ook liggen daar foto’s van groepen, waarop veel mensen staan waarvan zij nog niet de namen kennen. Mensen die zij niet kennen, kent u misschien wel! Noteer a.u.b. de namen van deze voor hun onbekende personen. U doet er de H.V.A, maar ook heel veel andere bezoekers van het museum een enorm plezier mee.

 Hebt u foto’s die voor de vereniging interessant kunnen zijn? Neem ze dan mee op 27 of 28 december a.s. Zij scannen ze graag en u krijgt uw eigen foto(’s) direct weer mee terug.

Evenals voorgaande jaren hebben we ook nu weer voor een mooi programma gezorgd.

 In de theaterzaal trad  op dinsdag (27 dec.) de in deze regio bekende zanger Aalt Westerman op. Woensdag (28 dec.) kunt u genieten van het accordeonorkest ”De Harmonica Steyers”.

Helmuth Rijnhart is beide dagen aanwezig om uw genealogische vragen te beantwoorden.

In de foyer vindt u ons ”HVA-winkeltje” voor de verkoop van boeken e.d.. Ook is daar dan onze nieuwe uitgave over de PTT in Avereest te koop.

 De HVA zorgt weer voor een kop koffie met een ”kniepertien” en natuurlijk ontbreekt ook een glas ”glühwein” niet.

Zij hopen heel veel van hun leden, maar ook niet leden, te mogen begroeten op woensdag 28 december a.s. in de gashouder.

Het was Dinsdag al lekker druk, en er werden weer vele namen ingevuld.

Kiekjesdag levert de eerste dag al weer vele namen op
© Dedemsvaartinvogelvlucht.nl - Nieuws uit de regio, alle rechten voorbehouden...
Privacyverklaring