Ingezonden stuk Ernst Dubbink Eveno Racing

Ingezonden stuk Ernst Dubbink Eveno Racing

Zoals inmiddels vast bij jullie bekend, zal Jeffrey Buis komend seizoen uitkomend voor ons team in de NEC Moto3 Standard klasse. Zo heb je al kunnen lezen wat zijn racegeschiedenis is en waar zijn ervaring wegkomt. Maar wat weten we nu eigenlijk van Jeffrey zelf? Dat hij 27 december 15 jaar is geworden en uit Steenwijkerwold komt. Maar verder niet veel. Daarom hebben wij Jeffrey eens aan de tand gevoeld. Steenwijkerwold ligt vlak bij Giethoorn. Het is dan ook niet gek dan familie Buis een boot heeft, en Jeffrey deze vaak mee neemt naar Giethoorn om lekker te dobberen en te relaxen als het weer goed is. Daarnaast is Jeffrey toch best actief en mountainbiket hij veel. Zo gaat hij af en toe met de KNMV selectie mee om te fietsen, maar pakt hij ook vaak alleen de fiets om de Drentse bossen onveilig te maken.

Naast dat Jeffrey bij Ernst in de leer gaat, krijgt hij ook les in Steenwijk. Daar zit hij op de Mavo in de 3e klas en doet hij z'n best om zijn diploma te halen. Een exacte studierichting heeft hij nog niet gemaakt, maar dat het iets in de motorwereld moet worden is allang duidelijk voor hem. Hij is er immers mee opgegroeid, net als zijn twee zusjes. De jongste rijdt nog wel eens op een PW, de andere vindt het minder interessant, maar rijdt nog af en toe op een crosser of een minibike. Valentino Rossi en Maverick Viñales zijn zijn idolen, dus mocht je aankomend jaar eens met Jeffrey willen praten, begin dan zeker eens  over het Yamaha MotoGP team!
Wil je graag nog meer over Jeffrey weten kom dan volgend weekend 13 t/m15 januari naar de Motor Expo in Assen. Hier zijn zullen we met ons team ter promotie aanwezig zijn. Daarna zal in maart onze teampresentatie plaats vinden in café 'n Tip, hier is Jeffrey uiteraard ook aanwezig.
Voor nu de beste wensen voor 2017!

Met vriendelijke groet,      
Ernst Dubbink Eveno Racing

© Dedemsvaartinvogelvlucht.nl - Nieuws uit de regio, alle rechten voorbehouden...
Privacyverklaring