Bertrand Stoeten “Gewoon doener” van de gemeente Hardenberg.

Bertrand Stoeten “Gewoon doener” van de gemeente Hardenberg.

Voor de derde keer werd de 'Gewoon Doener van het jaar' bekent gemaakt. Er waren 3 genomineerden namelijk: Twan ten Napel, Bertrand Stoeten en Jack van de Belt. De burgemeester maakte vooraf bekent dat Bertrand door een auto ongeluk helaas niet aanwezig kon zijn ( na omstandigheden ging het goed met hem). Vervolgens vertelde hij waarom deze mensen genomineerd waren.

Twan ten Napel is genomineerd omdat hij als jonge vrijwilliger op verschillende terreinen actief is. Zo is hij betrokken bij de organisatie bij Kloosterhaar jongerencentrum Kloojoo, maar ook bestuurslid Stichting Dorpshuis Kloosterhaar. Daarnaast is hij ook nog Nederlands Kampioen Dakdekken.

Bertrand Stoeten is genomineerd door zijn rol in de organisatie van de Samenloop voor Hoop van 2016. Op een inspirerende wijze heeft hij zich enorm ingezet voor de realisatie van dit memorabele evenement in de gemeente Hardenberg op 27 en 28 mei 2016. Samen met vele vrijwilligers, teams en sponsoren is er een bedrag van € 124.174,77 opgehaald voor het KWF.

Jack van de Belt is genomineerd voor zijn groothartige inzet voor een leefbaar Lutten. Hij heeft veel tijd gestoken in de realisatie van het Kindcentrum in Lutten. Tevens is hij betrokken bij het fusieproces van de plaatselijke voetbalvereniging en bij de organisatie Lutten Bouwt.

Uiteindelijk werd  Bertrand Stoeten als 'Gewoon Doener van het jaar' uit geroepen, wat met een daverend applaus werd beloond. De prijs werd door  in ontvangst genomen.

Bertrand Stoeten “Gewoon doener” van de gemeente Hardenberg.
© Dedemsvaartinvogelvlucht.nl - Nieuws uit de regio, alle rechten voorbehouden...
Privacyverklaring