Koggel Verhuur en Catering; ontzorgt van tent tot catering

Koggel Verhuur en Catering; ontzorgt van tent tot catering

Koggel Verhuur & Catering in Balkbrug heeft sinds kort een eigen kok in dienst. Vanuit de gloednieuwe keuken worden de feesten en partijen compleet in eigen beheer verzorgd. Of het nu om een bedrijfsfeest gaat voor 200 man of een intieme bruiloft voor 20 personen. Alles kan.

“Ik noem het liever ontzorgen dan verzorgen, want onze klant hoeft zelf niks te doen. Wij komen met onze spullen, bouwen het feest op, breken het af, zelfs de afwas kunnen ze laten staan.” Patrick Koggel is trots op zijn bedrijf dat is uitgegroeid tot complete party-verzorging inclusief een eigen kok. “Voorheen besteden wij de catering uit aan andere bedrijven, maar wij willen graag het net even iets anders doen en de controle op de kwaliteit houden, daarom hebben wij een eigen keuken gebouwd in ons nieuwe pand.”

Van toiletwagen tot complete party-verhuur

Patrick Koggel heeft het ondernemen in het bloed zitten. Als 15-jarige jongen tikte hij ooit een toiletwagen op de kop die hij verhuurde en met behulp van zijn broer op lokatie kreeg. Later werden het tenten en sinds 2010 is het bedrijf zich gaan richten op complete feesten en partijen. De feestlocatie kan worden aangekleed van vloer tot kroonluchter, binnen of buiten, met een grote tent of in een bestaande ruimte. “Alles is mogelijk. Wij hebben wel eens een oude kale loods omgetoverd tot prachtige bruiloftslocatie. Met de juiste spullen en mijn gedreven team kunnen wij alles aan.”

Nachtploegen en loonwerkers

Naast de catering van feesten biedt Koggel ook bedrijven die met onregelmatige diensten werken de helpende hand. “Denk dan aan loonwerkers die in het hoogseizoen wel 16 uur per dag doorknallen of nachtploegen die werken aan de weg. Wij kunnen ook op kleine schaal de catering verzorgen zodat iedereen met een goed gevulde maag aan de slag kan.”

Thuis en live-cooking

Voor wie liever een wat intiemer feest wil is bij Koggel ook aan het juiste adres. "Wij hebben regelmatig een tuinfeest mogen verzorgen. Combineer een mooi aangeklede tuin met live-cooking en de gasten hebben een geweldig leuke en lekkere avond!”

Met de komst van de eigen kok gaat het bedrijf vol vertrouwen de toekomst in. Het team heeft inmiddels 7 vaste medewerkers en daarnaast een vaste pool van bedienend personeel. Patrick is duidelijk in wat hij wil; “Volle kracht vooruit en mooie feesten en bedrijfscatering verzorgen. En voor wie vragen heeft, kom gerust eens langs. Wij denken graag mee om uw bruiloft, evenement of welke aangelegeheid dan ook, tot een onvergetelijke feest te maken.”

Op de website www.koggelverhuur.nl staat meer informatie, of bel met 0523-237275 voor een afspraak.

Foto: Bron

Koggel Verhuur en Catering; ontzorgt van tent tot catering
© Dedemsvaartinvogelvlucht.nl - Nieuws uit de regio, alle rechten voorbehouden...
Privacyverklaring