Arnold Nijhuis, Kyra Lamberink en SV Gramsbergen kampioenen Gemeente Hardenberg.

Arnold Nijhuis, Kyra Lamberink en SV Gramsbergen kampioenen Gemeente Hardenberg.

Woensdagavond vond in De Baron te Dedemsvaart de sportverkiezingen 2016 plaats van de Gemeente Hardenberg. De presentatie was deze avond in handen niemand minder dan Marijke Brouwer, die haar sporen onder meer bij RTV Oost heeft verdiend. Zij wist het geweldig aan elkaar te praten. Zij was niet de enige bekende Nederlander die op deze avond aanwezig was.  De wielrenners Albert Timmer, Tom Veelers en oud-wielrenner Theo de Rooy wisten het publiek met hun verhalen te boeien. Na het welkomst woord van wethouder Douwe Prinsse kwamen de volgende  winnaars uit de bus.

Sportman van het jaar: Arnoud Nijhuis (wielrennen/paracycling)

Sportvrouw van het jaar: Kyra Lamberink (baanwielrennen)

Sportploeg van het jaar: 1e elftal sv Gramsbergen (voetbal)

Sporttalent van het jaar: Kas Haverkort (karten)

Ondanks de prachtige 3de plaats van de jonge grasbaanracer Niek Meijerink bij de talenten, zal het een kwestie van tijd zijn dat ook een grasbaancoureur eens sportman of vrouw zal worden. Dave Meijerink de troef van MAC van Dedem zal dit jaar internationaal bij de senioren specials zijn talent proberen te laten zien. En ja hij heeft zeker de capaciteiten om het ver te schoppen in deze tak van sport. Maar naast Niek en Dave zijn er nog twee Meijerink’s die hun rondjes draaien over de grasbaan, namelijk  Leon en  Sanne en ze doen het allemaal voortreffelijk. Maar de winnaars van 2016 waren zeker terecht. www.dedemsvaartinvogelvlucht.nl  feliciteert dan ook alle prijswinnaars inclusief de andere genomineerden.

Onze dank gaat ook uit naar Marieke Meijerink voor het leveren van een aantal foto’s.

Morgen zullen op deze site live beelden te zien zijn van de sportverkiezing 1992. Toen nog gemeente Avereest. Met dank aan Eric Kamps. 

Arnold Nijhuis, Kyra Lamberink en SV Gramsbergen kampioenen Gemeente Hardenberg.
© Dedemsvaartinvogelvlucht.nl - Nieuws uit de regio, alle rechten voorbehouden...
Privacyverklaring