Nieuws en verslagen volleybalvereniging Pol Kraanbedrijf DAC.

Nieuws en verslagen volleybalvereniging Pol Kraanbedrijf DAC.

DAC NOJK JEUGD TEAMS KRIJGEN NIEUWE KANS

Dedemsvaart –Twee teams van volleybalvereniging Pol Kraanbedrijf DAC krijgen de kans om zich alsnog te plaatsen in de halve finale  voor het Nederlands Open Jeugd Kampioenschap. Het betreft de Pol jeugdteams A e B. Door de zware weersomstandigheden op 7 januari zijn beide niet afgereisd naar de Lutte. Naast de DAC teams waren er 137 jeugdteams die zich afmelden voor de voorrondes. De Nevobo maakte wat wijzigingen in de reglementen waardoor 101 teams zich via een tussenronde op zondag 29 januari 2017 spelen om te spelen voor vervolg van het NOJK. In de Dedemsvaartse sporthal de Citadel speelt het Pol A t meisjesteam om 09.45 uur tegen VC Bolsward, om 11.00 tegen Grouw’64 en om 13.00 tegen S.V.I/Ittersum/Zwolle. Het Pol  B team reist naar sporthal Trasselt/Hoogeveen en speelt om 09.45 uur tegen Vrivo/Rijssen, om 12.00 uur tegen de Turfstekers/Drachten en om 14.00 uur tegen Dynamo/Tubbergen.

DAC DAMES WINNEN VAN VOLCO/OMMEN 2

Ommen - Het eerste damesteam van volleybalvereniging Pol Kraanbedrijf DAC heeft afgelopen zaterdagmiddag in de sporthal van Ommen een 1-3 overwinning behaald op het tweede damesteam van Volco/Ommen 2 behaald. In de eerste set was het duel na 22-22 in handen van de thuisploeg die profiteerden van twee opslagfouten aan DAC zijde en met 25-23 de set wonnen. Daarna waren het de Pol dames die via 15-25, 12-25 en 20-25 de wedstrijd afsloot met een 1-3 stand. Pol damestrainer Jan de Niet beschikte niet over een gevulde bank en deed een beroep op drie speelsters uit het tweede damesteam van Pol Kraanbedrijf DAC. Komende zaterdag spelen de Dedemsvaartse dames om 15.00 uur tegen het tweede team van Tjoba/Klazienaveen en is de uitgestelde wedstrijd tegen VZ Zwolle gepland op donderdag 2 februari om 20.00 uur op 7 januari in sporthal de Citadel.

DAC HEREN VERLIEZEN VIJFSETTER VAN PEGASUS/TER APEL

Ter Apel - Het eerste herenteam van volleybalvereniging Pol Kraanbedrijf DAC heeft het uitduel in Ter Apel tegen het eerste team van Pegasus met 2-3 verloren. Een wisselend verloop van de wedstrijd waarin de thuisploeg uiteindelijk via 25-14, 23-25, 25-20, 19-25 en het winnen van de barrage met 15-12. De Dedemsvaartse heren kwamen 11 punten tekort en behaalde 2 competitiepunten en staan op de 10e plaats van de derde divisie. Volgende week zaterdag spelen de Pol heren thuis tegen het eerste team van Peize. Dat in de Dedemsvaartse sporthal de Citadel om 17.00 uur.

© Dedemsvaartinvogelvlucht.nl - Nieuws uit de regio, alle rechten voorbehouden...
Privacyverklaring