Feestelijke opening muziekkoepel bij ChillOut!

Feestelijke opening muziekkoepel bij ChillOut!

Vrijdagavond 3 februari om 19:30 uur is de officiële opening van de muziekkoepel bij jongerencentrum ChillOut! in Dedemsvaart. Wethouder René de Vent gaat de muziekkoepel openen samen met een aantal jongeren. Tijdens de opening zal panna freestyler Joshua een spetterende show verzorgen.

De officiële opening is voor jongerencentrum ChillOut! een mooie gelegenheid om er een feestelijke avond van te maken en nodigt zowel jongeren als buurtbewoners en andere geïnteresseerden uit om langs te komen. Na de opening zijn er een aantal leuke workshops te volgen voor de jongeren. Panna freestyler Josh verzorgt een workshop en leert je de ins en outs van zijn super toffe tricks. Daarnaast is er ook een graffiti workshop. Tijdens deze workshop leer je de fijne kneepjes van graffiti spuiten en ga je natuurlijk er ook zelf mee aan de slag. Het meidenwerk Girls Night heeft een super leuke dansworkshop geregeld. De workshops beginnen om 20:00 uur en deelname is gratis. Wil je zeker zijn van een plek geef je dan op bij jongerenwerker Ruben via 06-33703749.

Na de workshops  gaat het dak er af in jongerencentrum ChillOut! met een optreden van de jongens van DubbelFroesGang uit Zwolle. Deze vriendengroep met een gezamenlijke interesse voor muziek, art, fotografie  en fashion timmert flink aan de weg.

Zaterdag 28 januari presenteren ze hun mixtape tijdens Sabotage in een uitverkochte Hedon. We zijn dan ook blij dat ze vrijdag 3 februari in ChillOut! komen optreden. Aansluitend mogen de voetjes van de vloer met DJ Jordy Schipper.

Jongerencentrum ChillOut! zit in de Baron aan de Julianastraat 54, Dedemsvaart. Ingang via de parkeerplaats.

© Dedemsvaartinvogelvlucht.nl - Nieuws uit de regio, alle rechten voorbehouden...
Privacyverklaring