WAAR BENT U 2e PINKSTERDAG 2017 DEDEMSVAART NATUURLIJK!

WAAR BENT U 2e PINKSTERDAG 2017 DEDEMSVAART NATUURLIJK!

'Waar ben jij Tweede Pinksterdag?’ Voor wie een echt leuke dag wil beleven is het antwoord: Dedemsvaart Natuurlijk! Ook in 2017 kunnen we op Tweede Pinksterdag weer volop genieten met ons gezin aan het Kotermeer te Dedemsvaart. De vergunning is al binnen. Sinds haar start in 2014, staat het festival 'Dedemsvaart Natuurlijk' garant voor jaarlijks gemiddeld 10.000 bezoekers! "Een dusdanig groots festival, betekent dat wij nu al weer druk zijn met het werven van (nog meer) sponsoren en zeker ook vrijwilligers die van de dag samen met ons ook in 2017 een succes willen maken", aldus Arsanio Wiet, voorzitter van de Stichting Hollands Talent en het stuwende brein achter het festival. Het grootste gedeelte van de sponsoren die “het festival de afgelopen jaren trouw steunen, hebben alweer aangegeven ook dit jaar van de partij te zijn.

Maar de organisatie gelooft dat er in en om Dedemsvaart nog meer bedrijven en ondernemers zijn die Dedemsvaart en het Kotermeer een warm hart toedragen. Wilt u uw bedrijf en/of organisatie ook promoten tijdens het festival en er samen met de projectorganisatie voor zorgen dat het Kotermeer en Dedemsvaart nog meer uitstraling krijgen in 2017?

De organisatie zoekt niet alleen sponsoren, maar ook kan een organisatie een stand huren op de Dedemsfair markt, een vast onderdeel van het dagprogramma op het festival. Aanmelden als sponsor, standhouder en/of ziet u andere mogelijkheden om Dedemsvaart Natuurlijk te steunen? Laat het de organisatie weten en stuur een e-mail naar info@stichtinghollandstalent.nl . Zij gaan graag met u in gesprek.

Ook qua vrijwilligers heeft de organisatie al van velen mogen vernemen dat ze weer van de partij zijn in 2017. Maar, zo vertelt Arsanio “wij hebben nog meer vrijwilligers nodig gedurende de dag! Wij zullen de dag voor de vrijwilligers opdelen in twee diensten, bijvoorbeeld van 8:00 tot 17:00 en 15:00 tot 23:00”. Te denken valt aan logistieke hulp (opbouw/afbouw), barmedewerking, catering A (backstage) of catering B (bezoekers), media (fotograaf, videograaf), hulp aan de informatiebalie, grafischmedewerker, begeleiding/toezicht activiteiten, promotie of gewoon als reserve vrijwilliger.

Vrijwilligers kunnen zich aanmelden via www.dedemsvaartnatuurlijk.nl.

Let op: Geef uzelf AUB alleen op als u ook echt bereid bent om mee te helpen!

Foto's Bron

WAAR BENT U 2e PINKSTERDAG 2017? DEDEMSVAART NATUURLIJK!
© Dedemsvaartinvogelvlucht.nl - Nieuws uit de regio, alle rechten voorbehouden...
Privacyverklaring