Nieuws en verslagen volleybalvereniging Pol Kraanbedrijf DAC.

Nieuws en verslagen volleybalvereniging Pol Kraanbedrijf DAC.

DAC NOJK JEUGD TEAMS NIET NAAR HALVE FINALE

Dedemsvaart –Twee meisjes teams van volleybalvereniging Pol Kraanbedrijf DAC kregen de kans om zich alsnog te plaatsen in de halve finale  voor het Nederlands Open Jeugd Kampioenschap. Het betreft de Pol jeugdteams A en B. Door de zware weersomstandigheden op 7 januari zijn beide niet afgereisd naar de Lutte. Op zondag 29 januari 2017 spelen speelden Het Pol A meisjes team speelde in De Dedemsvaartse sporthal de Citadel en Pol Meisjes B reisden af naar sporthal Trasselt/Hoogeveen. Beide meisjes teams waren niet in staat om de halve finale te behalen maar het spelen in een dergelijk toernooi is altijd een nieuwe ervaring.

DAC DAMES VERLIEZEN DURE COMPETITIEPUNT

Dedemsvaart - Het eerste damesteam van volleybalvereniging Pol Kraanbedrijf DAC heeft afgelopen zaterdagmiddag tegen het tweede team van Tjoba/Klazinaveen een 3-1 overwinning behaald. Drie sets winst via 25-17, 25-16 en 25-19 lag de vierde set klaar om de volle vijf competitiepunten bij elkaar te slaan. De Pol dames storten echter in de vierde set tegen de grootse degradatiekandidaat Tjoba 2 in een gigantische put. De Drentse dames namen het initiatief over en wonnen met 16-25 de set namen één punt mee naar huis. Een verliespunt dat nog niet echt pijnlijk is daar de Pol Kraanbedrijf DAC zich in laatste weken naar een eerste plaats in de eerste klasse speelde.

De uitgestelde wedstrijd tegen VZ Zwolle staat gepland op donderdag 2 februari om 20.00 uur in sporthal de Citadel.

DAC HEREN VERLIEZEN THUISDUEL

Dedemsvaart - Het eerste herenteam van volleybalvereniging Pol Kraanbedrijf DAC heeft afgelopen zaterdagmiddag het thuisduel tegen Peize met 1-3 verloren. De Peizer heren speelde op een zakelijke wijze naar een 18-25, 13-25 en 20-25 dat voldoende was voor vier competitiepunten en hun doelstelling voor het duel in de Dedemsvaartse sporthal gezet. Een vijfde punt hoefde niet meer en kregen de Dedemsvaarste heren via 25-20 een cadeau in de vorm van één competitiepunt. De Pol heren staan nu op de elfde plaats van de derde divisie maar in de komende weken nog voldoende ruimte om zich omhoog te werken.

© Dedemsvaartinvogelvlucht.nl - Nieuws uit de regio, alle rechten voorbehouden...
Privacyverklaring