Ruim 70 jong en oud collega’s van P.T.T. kwamen samen tijdens reünie.

Ruim 70 jong en oud collega’s van P.T.T. kwamen samen tijdens reünie.

Zondag 29-01-2017

Al een aantal keren hadden Klaas Spijker en Anmarie Tholen  het idee opgevat om een reünie te houden met ( oud - ) collega's van de PTT....TPG...TNT en Post NL (Ja de naam is in al die jaren regelmatig veranderd)

Door de jaren heen zijn een aantal collega's inmiddels al heel wat  jaren gestopt als medewerker bij de post, of doordat ze overgeplaatst zijn naar een andere tak van post, en nu werken bij expres of pakketten, anderen omdat ze een elders een baan hebben gevonden, waaronder Johan Heukels die zelfs vanuit Finland over kwam vliegen om het feest mee te maken. Maar er waren ook mensen aanwezig die nog altijd bij PostNL werken maar dan nu met als hoofdkantoor Zwolle. En niet te vergeten de oud collega's die zijn gestopt i.v.m. hun dienstjaren en / of vut leeftijd.

Eind oktober waren Klaas en Anmarie naar Frits van t Zand van Grant Cafe het Dorp gegaan om het idee te bespreken. Natuurlijk stond Frits ook als oud medewerker van de Post  er positief tegenover. Men had al voorwerk gedaan om zoveel mogelijk medewerkers terug te vinden. Maar een week later werden de uitnodigingen verstuurd. Het Dorp bleek als locatie om de reünie te houden zeker perfect. Frits zijn vrouw en alle medewerkers hebben er voor gezorgd dat het zeker een geslaagde middag werd. Waar iedereen dan ook met veel plezier op terug kijkt. 

Ruim 70 jong en oud collega’s van P.T.T. kwamen samen tijdens reünie.
© Dedemsvaartinvogelvlucht.nl - Nieuws uit de regio, alle rechten voorbehouden...
Privacyverklaring