Spelletjesmiddagen in diverse bibliotheken

Spelletjesmiddagen in diverse bibliotheken

In diverse bibliotheken in de gemeente Hardenberg worden op een woensdagmiddag in maart spelletjesmiddagen georganiseerd voor jong en oud.
De spelletjesmiddagen worden georganiseerd in het kader van het jaarthema van de bibliotheek Hardenberg: De Tijd Vliegt. De bibliotheek probeert de jeugd en ouderen te verbinden en te enthousiasmeren om samen iets leuks te gaan doen. Zo kunnen kinderen de spelletjes spelen van vroeger, in de tijd dat hun opa’s en oma’s dezelfde leeftijd hadden. Ook willen we opa’s en oma’s kennis laten maken met digitale spelletjes van nu.
Woensdag 15 maart wordt in Wijksteunpunt ’t Welgelegen in Gramsbergen de spelletjesmiddag georganiseerd van 14.00 tot 16.00 uur. In de bibliotheek van Hardenberg wordt de spelletjesmiddag op 22 maart georganiseerd en in Dedemsvaart organiseert de bibliotheek de spelletjesmiddag op 29 maart. Beide data van 14.00 tot 16.00 uur. Spoetnik en ranja worden als dorstlessers geserveerd.
Oók als u geen lid bent van de Bibliotheek bent u van harte welkom om te komen spelen. Bovengenoemde locaties zijn voor iedereen toegankelijk en deelname is gratis!
Voor meer informatie: www.bibliotheekhardenberg.nl

Spelletjesmiddagen in diverse bibliotheken
© Dedemsvaartinvogelvlucht.nl - Nieuws uit de regio, alle rechten voorbehouden...
Privacyverklaring