Nieuws van volleybalvereniging Pol Kraanbedrijf DAC

Nieuws van volleybalvereniging Pol Kraanbedrijf DAC

DAC DAMES NAAR 3-1 VERLIES.

Coevorden – Het eerste damesteam van volleybalvereniging Pol Kraanbedrijf DAC reisde zaterdagmiddag af naar Coevorden om daar de uitwedstrijd tegen het eerste damesteam van Vonk te spelen. Voorafgaand aan het duel hadden de dames van trainer-coach Jan de Niet een voorsprong van drie competitiepunten op Vonk en was de doelstelling om wat meer afstand te nemen. De Vonk dames waren in de eerste set door veel druk te zetten in de opslag en aanval heersend. Dat via 11-4. 17-12 en 20-15. Om daarna de setwinst op te eisen via 25-15. In tweede set wederom een sterker Vonk dat op het eind van de set (20-20) na een 23-20 zich na de setwinst vochten en met 25-22 winnaar werd. De derde set ging naar de Dedemsvaartse dames die na een 9-6 achterstand zich opwerkten na 12-14 en 16-23 en de setwinst behaalde via 18-25.

Volop spanning tussen beide teams in de vierde set. Dat ook voor de supporters van zowel Vonk en Pol. Gelijke standen, lange ralley’s die zagen dat de Vonk dames punt voor punt meer scoorden en via 23-21 en 25-21 de wedstrijd met 3-1 wisten te winnen en vier competitie punten behaalden. Beide teams na achttien wedstrijden 74 punten waarbij de Dedemsvaartse dames in bezit zijn van iets meer setpunten.

De heren van Pol/DAC spelen dinsdag 21 maart 2017 in de Dedemsvaartse sporthal ‘de Citadel’ een competitiewedstrijd tegen het eerste heren team Exstudiantus/Groningen met de eerste opslag om 20.45 uur.

INSCHRIJVING VOOR KALWIEKE VOLLEYBAL TOERNOOI GEOPEND

Dedemsvaart – De activiteitencommissie van volleybalvereniging Pol Kraanbedrijf DAC heeft de inschrijving voor het negende Kalkwieke volleybal toernooi geopend. De speeldata zijn vrijdag 19 mei en zaterdag 20 mei 2017. Deze versie is het negende toernooi met als hoofdsponsor ‘de Kalkwieke eetcafé’. ‘Net als in de vorige edities kunnen gevorderden en recreatieteams inschrijven. Voor ons als commissie is dat er voor alle teams een gezellige avond is. Naast de prijzen voor de winnaars zijn er prijzen voor de originaliteitsprijs. Opgave/inschrijving/informatie aan/over Kalkwieke toernooi 2017 via www.volleybal-dedemsvaart.nl

© Dedemsvaartinvogelvlucht.nl - Nieuws uit de regio, alle rechten voorbehouden...
Privacyverklaring