Dubieuze Bart Mos/De Telegraaf steunt corrupte staatsloterij.

Dubieuze  Bart Mos/De Telegraaf steunt corrupte staatsloterij.

Ondanks dat de staatsloterij tot nu toe alle rechtszaken heeft verloren tegen Loterijverlies blijven ze zich in alle bochten wringen om onder de claims vandaan te komen.

Zoals u bekend voert het noodlijdende Telegraaf-concern een doortrapte hetze om de claim te saboteren waar u recht op heeft. De hoofdrolspelers van De Telegraaf en De Telegraaf zelf zijn reeds door ons gedagvaard vanwege laster. Maar dit heeft (nog) niet geleid tot het stoppen van deze hetze. De Telegraaf en de Staatsloterij verwachten met bovenstaande ‘acties’ dat wij ons naar de slachtbank laten leiden. En proberen een voedingsbodem te creëren om de claim voor een schijntje af te kopen. Aan ons om het tegendeel te bewijzen.

 Wij willen daarom uw hulp vragen om De Telegraaf te laten ophouden met het verspreiden van nog meer leugens. Dit kunt u bijvoorbeeld doen door op Twitter de aanval te openen op De Telegraaf en Bart Mos, de journalist die door de Staatsloterij is ingehuurd om Loterijverlies te criminaliseren. Ook kunt u stoppen om De Telegraaf te lezen en uw omgeving te wijzen op het misdadige karakter van deze krant. Daarnaast dient Bart Mos te worden aangesproken op zijn ontoelaatbare gedrag sinds 2008 tot heden. Zijn telefoonnummer is 06-20614002. Wij vragen u Mos te bellen en hem vriendelijk te vragen op te houden met het saboteren van jullie claim, die wordt ondersteund door een uitspraak van nota bene de hoogste rechter. Wij doen een klemmend beroep op u om de druk op De Telegraaf en vooral ‘journalist’ Bart Mos te maximaliseren.

 Jan Driessen en de Staatsloterij

Voorts heeft woordvoerder Jan Driessen van de Staatsloterij, samen met de advocaten van Van Doorne, de media en de rechtbank voorgelogen in de beslagzaak. Zij stelden al voor de zitting dat het gelegde beslag, dat op dit moment is opgeheven, 'geen enkel gevolg' had voor de trekking, maar tijdens de zitting verklaarden zij compleet het tegenovergestelde. Direct na de zitting werd weer tegengesteld verklaard door Jan Driessen - die het Nederlandse volk onlangs nog voorloog over de strafrechtelijk veroordeelde vrouwmishandelaar Camiel Eurlings - dat 'er geen enkele gevolgen waren of zijn geweest door het gelegde beslag'. De rechter die op deze zaak zat, had trouwens deze zaak nooit mogen behandelen aangezien zij eerder betrokken is geweest bij een kort geding voor het treffen van zekerheden voor u als deelnemer. Ingevolge de ‘Leidraad onpartijdigheid en nevenfuncties in de Rechtspraak’ is dat niet toegestaan.

Wij houden de zaak nu nog nauwlettender in de gaten en zullen uiterlijk volgende week in spoedappel gaan tegen de beslissing van deze rechter het beslag op te heffen. De betreffende rechter heeft ons namelijk, ondanks herhaaldelijk aandringen, het uitgewerkte vonnis nog steeds niet gezonden. Wij zien het beroep vol vertrouwen tegemoet omdat wij een grote fiducie hebben in het gerechtshof Den Haag.

Zitting vrijdag 24 maart

Verder willen wij u vragen om aanstaande vrijdag om 10:00 uur aanwezig te zijn bij de rechtbank te Alkmaar inzake het proces waar wij rechter Van den Emster ontmaskerd hebben. Deze rechter houdt namelijk kantoor bij het bedrijf dat de zaak tegen Stichting Loterijverlies.nl financiert.

 Meer nieuws

Op onze website vindt u onder het kopje ‘Nieuws’ meer nieuws van de afgelopen tijd. U kunt surfen naar www.loterijverlies.nl/nieuws . Uiteraard houden wij u via onze website of via onze nieuwsbrief op de hoogte van de voortgang van deze rechtszaak.

© Dedemsvaartinvogelvlucht.nl - Nieuws uit de regio, alle rechten voorbehouden...
Privacyverklaring